joi, 15 martie 2018

"Tu esti primavara mea" e un vis împlinit, un proiect...



"Tu esti primavara mea" e un vis împlinit, un proiect in care am asezat atent pasiune, dăruire, apreciere pentru oameni de marca! Nu e un simplu concert, e fix o radiografie a unor opere și un soi de "ma-nclin" in fata unor mari artiști! Ii rememoram pe toți cei ce fac arta asta cu sufletul și nu cred ca muzica e un fel de câștig sau o afacere profitabila! 
Asta pentru ca muzica ușoară românească trebuie sa fie la rampa, trebuie sa meargă mai departe, cu melodicitatea ei! E un spectacol complex, cu refrene celebre și melodii mai noi, cu doua super invitate - Stela Enache și Marina Florea și multă emoție la purtător!
Pornim un drum greu, de azi, de la Constanta, cu o prima parte a turneului și am certitudinea ca serile vor fi de neuitat! Parteneri de nădejde in acest turneu ne sunt prietenii de la Cotnari, brand cu tradiție românească, cu vinuri alese, care susține și promovează arta adevarata, autentica! Va așteptăm cu drag! Ajungem pe rând la Tulcea, Galați,Focsani, Adjud, Barlad, Iasi, Tecuci, Moinesti, Bacau, Brasov, Buzau, Călărași, Ploiesti, Bucuresti!

Un comentariu: