vineri, 28 iunie 2013

LA MULTI ANI, FUEGO! LA MULTI ANI, PAUL!




„La multi ani!” , Fuego! „La multi ani !”, PAUL!

Urarile, felicitarile si cadourile cu prilejul onomasticilor se fac pe ritmuri vioaie de muzica populara, pe sunetele fascinante ale neamului romanesc, sursa definitorie de joc, de spirit autentic, de implinire si de valoare morala.
Cu atat mai mult in aceasta perioada, in care intregul spatiu romanesc si-a intors principiile catre tot ce reprezinta folclorul nealterat, tot ce inseamna traditie, simbol si cantec.
Astfel ca, sambata, 29 iunie, incepand cu ora 21.00, emisiunea “Familia Favorit” a pregatit o editie de colectie, prin care Favorit TV ureaza, in stilul propriu, multi ani fericiti artistului si moderatorului Paul Surugiu – Fuego, cu ocazia zilei de nume si a sarbatoririi praznicului luminat al Sfintilor Petru si Pavel, cat si tuturor celor ce poarta numele de Pavel, Paula, Petre, Petru, Petruta.
In cadrul show-ului veti putea asculta si urmari cele mai frumoase refrene din muzica populara interpretate magistral de Fuego alaturi de Orchestra Municipala a Primariei Chisinau, condusa de Vasile si Vitalie Advahov.
Aceasta este ultima editie din acest sezon, al cincilea an, emisiunea intrand intr-o vacanta meritata de vara pana pe 10 august cand va reveni in forta, cu un nou sezon, cu surprize si momente inedite, cu premiere din partea artistului Fuego, cat si cu un nou format axat in continuare pe promovarea artei pure si a valorilor reale ale spatiului romanesc !
Uram astfel “La multi ani“ atat emisiunii“ Familia Favorit“ cat si lui Paul Ciprian Surugiu – Fuego, sambata, ora 21.00, Favorit TV!

3 comentarii:

  1. LA MULTI ANI, PAUL! Sufletul sa-ti fie plin de bucurie, sa masori timpul in clipe petrecute cu cei dragi si sa iei dinm fiecare zi o amintire!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale si sa ramai cu multe amintiri placute. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu, sa iti dea aripi pentru a trece peste toate greutatile, „sa iti dea viata pentru a putea canta”. Sa primesti cate un curcubeu pentru fiecare furtuna, cate un zambet pentru fiecare lacrima si sa iti pastrezi mereu in suflet speranta ca, intr-o zi, lumea care astazi te critica, te va percepe asa cum esti de fapt: un artist care se daruieste intru totul publicului sau! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere