miercuri, 12 iunie 2013

DIN DRAGOSTE DE MUZICĂ - ANA BARBU și FUEGO



Din dragoste de muzică
 Ana Barbu la “ Fuego și prietenii ” pe Favorit TV

Exista destine pentru care pasiunea devine, printr-o determinare inexplicabilă, profesie, iar cea din urmă se transformă in sens al intregii existențe. Atunci când muzica iți este sortită, când toate minunile lumii conlucrează pentru ca tu să fii in slujba ei, intregul parcurs se transformă intr-un cântec, cu note și evenimente melodioase, cu familie construită in jurul aceleași pasiuni.
In acest tipar poate fi incadrată cea pentru care muzica a reprezentat sens al existenței, determinare, conduită și împlinire, Ana Barbu, una dintre cele mai indragite si titrate artiste ale Basarabiei, mama si bunica, destin inchinat, din dragoste, muzicii.
Cred că v-a făcut placere dragi telespectatori să o vedeți pe Ana Barbu  in cadrul emisiunii „Fuego și prietenii”, pe Favorit TV, atunci câand Paul Surugiu, in calitatea sa de moderator, a prezentat o parte din viața și activitatea Anei, bucuriile și pasiunile care o desăvârșesc, precum și relația acesteia cu fiica sa la fel de celebră, Natalia Barbu.
Ana Barbu simte că muzica-i menirea ei pe acest pământ, dăruind publicului său din candoarea, eleganța și noblețea ce o creioneaza. Pentru ea succesul nu înseamnă notorietate, ci un fapt în urma căruia a cules o stare, mai apoi un obicei iar în final un drum armonios.
Pe parcursul emisiunii telespectatorii au avut parte de mai multe surprize si au aflat ca istoria de dragoste cu soțul său a început tot din izvorul muzicii, el fiind dirijor și ea solistă. Ana Barbu s-a prezentat cu cele mai reprezentative succese si totodată, telespectatorii au ascultat cele mai frumoase refrene de muzică ușoară și populară, pentru că artista trece cu ușurință de la un stil muzical la altul, iar capacitățile sale vocale de necontestat au servit drept sursă de inspirație pentru mai mulți compozitori basarabeni.
 Fuego si Ana Barbu au colaborat pentru evenimentul special desfășurat in toamna anului trecut pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, atunci când artistul a celebrat 10 ani de cântec pe scena basarabeană, și a avut, ca invitați speciali, unii dintre cei mai iubiți interpreți, precum Ana Barbu, Anișoara Puică, Olga Ciolacu, Ioan Suruceanu sau Zenaida Julea. Paul și Ana au interpretat atunci două piese in duet, una fiind din repetoriul Anei, iar cea de a doua fiind „Eu nu te-ntreb”, hitul lui Fuego din perioada debutului.
In emisiunea in care Fuego a avut-o invitat special pe renumita artistă din Basarabia telespectatorii au putut afla că rafinamentul, bunul gust și feminitatea pot purta un nume – Ana Barbu.
EU NU TE-NTREB
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GL_WTY5mjKs


Rodica Elena LUPU 

2 comentarii: