luni, 3 iunie 2013

UN CÂNTEC, UN DESTIN – FUEGO


Intâlnire de suflet între Fuego și publicul său

„UN CÂNTEC, UN DESTIN – FUEGO” – INSCRIERILE S-AU INCHEIAT !

            În urmă cu o lună lansam invitația de a participa, în perioada  2, 3 și 4 august 2013, la manifestarea cultural-artistică “UN CÂNTEC, UN DESTIN – FUEGO”.
Evenimentul este conceput și dedicat fanilor și tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea  artistului Paul Ciprian Surugiu – Fuego, dovedind astfel că sunt admiratori ai celui ce este “o  lacrimă de cântec“ în tabloul muzicii românești,
Multitudinea de solicitări și înregistrări ne determină să vă anunțăm, că în prezent, înscrierile pentru eveniment s-au încheiat, numărul limita al participanților fiind atins. Pentru cei ce nu au reușit, din motive obiective, să își exprime intenția de a participa, vă anunțăm că vom organiza și anul viitor o nouă întâlnire de suflet cu artistul preferat.
Manifestarea este demarată de casa de discuri “EUROMUSIC Cluj - Napoca“ și de ASOCIATIA CULTURALĂ “REGAL D’ART“, iar partenerul media este emisiunea “Familia Favorit“.
In cadrul acesteia, participanții vor beneficia de surprize speciale, bucurându-se și de prezența artistului îndrăgit. Acestea vor fi îmbinate cu activități culturale, sesiuni de recitare și momente artistice.
Informații suplimentare, detalii despre program și locații puteți obține sunând la numărul de telefon 0728 711 884. Persoanele înscrise vor fi contactate de către noi pentru confirmare, date de identificare și vor primi, pe adresa de email, informații despre desfășurarea evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!  

                                                                                                                                           
                         Casa de discuri “EUROMUSIC Cluj-Napoca

Un comentariu: