duminică, 24 mai 2015

FUEGO - IN ACEASTA SEARA DE LA ORA 18.00 LA REALITATEA TV


Rar se întâmplă să pornesc, relaxat fiind, vreo șuetă melancolică în care să spun, câte-n lună și în stele, despre activitatea mea, despre cât am muncit, despre ce mă pasionează în prezent și mai ales, cum s-a schimbat viața mea în toți acești ani. Cu atât mai puțin la televizor. Uite că am acceptat invitația celor de la REALITATEA TV, de a realiza o poveste despre mine, înțesată cu muzică bună și premiere.
Astfel, duminică seara, de la ora 18.30, înainte de show-ul meu de la FAVORIT, de la 20.00, mă puteți vedea pe REALITATEA TV, în cadrul emisiunii ACASĂ LA OAMENII REALITĂȚII, moderată de ALEXANDRA PĂCURARU. De REALITATEA mă leagă amintiri plăcute, reușind, tot cu ajutorul vostru, să fiu timp de trei ani la rând, în 2005, 2006 și 2007, pe locul trei în cadrul evenimentului de marcă ZECE PENTRU ROMÂNIA, la categoria soliști.
Pentru că este în direct și desigur, într-un cadru special, sper ca vremea să țină cu noi, pentru a vă oferi o seară pe cinste, ce va răsuna cu muzică specială, poate cele mai bune piese din ultimii ani, precum și două cărți de vizită pentru mine. Nu știu dacă voi dezvălui secrete de “stat”, dar știu că îmi face plăcere să merg acolo unde un artist, care nu-i fixat pe scandal și alte picanterii, se poate exprima în voie, arătându-și munca așa cum se cuvine. S-aveți zi răcoroasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu