luni, 25 mai 2015

FUEGO - FAMILIA FAVORIT 24 mai 2015


Pe ea o leagă o prietenie de durată cu familia Dragomir. A crescut alături de compozitorul care i-a oferit în dar, pe parcursul anilor, mai multe piese. Ne va și interpreta una dintre ele, amintindu-ne ce spirit de marcă era maestrul.
Marina Florea este una dintre acele voci pe care nu ai cum să le uiți, făcând parte din generația de aur ce s-a menținut și face ca acum să privim cu admirație perioada în care alte ritmuri erau la mare căutare. Marina e o încântare la fiecare întâlnire, e un spirit pacifist și un coleg unic, după cum afirmă mai toți artiștii ce-o cunosc. De asta nu prea ai cum să nu o îndrăgești. Și asta fără să punem la socoteală șlagărele de neuitat scrise de marii compozitori – de la Ionel Tudor la George Grigoriu.
Marina continuă să surprindă prin atitudinea ce a consacrat-o în timp, arătându-ne totodată, ce înseamnă un prieten adevărat, ce răspunde prompt unei invitații de a rememora un titan al muzicii. Duminică seara o puteți revedea, ea primind de la noi, în luna noiembrie, trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE ! De la ora 20.00, pe FAVORIT TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu