luni, 25 mai 2015

FUEGO - CARMEN TRANDAFIR SI FETITA


Generațiile și-au dat întotdeauna mâna la noi în emisiune, precum și genurile muzicale. Atunci când există un singur țel pentru fiecare, muzica ne unește și devine limbaj comun, indiferent de ce promovăm. Tocmai de aceasta, duminică, 31 mai, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV, vom diversifica din nou. Muzica ușoară de ieri împreună cu piese scrise azi pentru voci mature, folclor, dans popular, copii, interpreți basarabeni, muzica actuală, muzică machedonească și un duet de zile mari între două artiste pe care sigur le iubești. La toate, vă oferim, cu drag, și muzica lui Fuego.
Dar startul îl vom da cu o artistă a cărei carieră depășește 20 de ani. Lansată la Mamaia, câștigătoare a trofeului, este o voce caldă, un timbru de copil, dintr-un mic univers muzical pe care l-a conturat, în ani, cu discreție, rafinament și bun gust. Stilul său te poartă în lumea de ieri, revenind apoi la baladele pop rock pe care le cântă suav. A colaborat cu cei mai importanți compozitori și duminică primește de la noi, trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE – CARMEN TRANDAFIR.
Aceasta nu va veni singură. Pentru că fix peste o zi este 1 iunie, vom puncta și aceasta sărbătoare cu niște surprize, iar Carmen ne face cunoștință cu fiica sa superbă. Duminică vom afla dacă îi calcă pe urme ei sau la fel de celebrului tată, comentatorul sportiv, Emil Grădinescu. Perseverentă, cu voință cât pentru o sută, dar fragilă în vocea de neconfundat, Carmen Trandafir rămâne în continuare o figură de referință. AȘADAR. NU RATAȚI EDIȚIA DE DUMINICĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu