sâmbătă, 7 octombrie 2017

Fuego - Voi când ați scris ultima oară o scrisoare?



Voi când ați scris ultima oară o scrisoare? Știu că epoca vitezei ne ajută să comunicăm, să fim mai utili și poate să avem mai mult timp liber, dar cumva toată nebunia cu internetul a făcut oamenii să uite anumite valori și să se bucure de lucruri simple. Eu sunt pentru modernism, dar mi-e dor și aș vrea ca printre altele, când ne uităm pe Facebook la prieteni dragi, să le trimitem, o dată pe an, și o scrisoare. 
Încercăm împreună asta în luna decembrie, de pe 4 pe 25, când pornesc prin țară cu turneul “SCRISOARE DE DECEMBRIE”, acolo unde ne vom aduce aminte de multe lucruri, piese, momente dragi.
Biletele s-au pus în vânzare și le găsiți la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol, online pe Startickets (https://www.startickets.ro/index.php?search=fuego), iar detalii descoperiți pe www.fuegofuego.ro și pe www.artbyfuego.ro, precum și la numerele de telefon 0746774204 sau 0765524604! Ajung la Brașov, Piatra Neamț, Bârlad, Bacău, Iași, Botoșani, Huși, Adjud, Focșani, Galați, Tulcea, Constanța, Buzău, Craiova, Timișoara, Carei, Marghita, Oradea, Cluj, Deva, Târgoviște, Ploiești, București! Zi frumoasă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu