vineri, 6 septembrie 2013

FUEGO REVINE IN FORŢĂ PE PIAŢA MUZICALĂ!



Fuego revine în forță pe piața muzicală! 

Artistul pregătește un videoclip inedit, 

realizat in Republica Moldova !




După difuzarea melodiei “Iubire” , în premieră, la Top Românesc, Fuego pregătește un videoclip dar și un album pe care va fi inclus această nouă creație.
Paul Surugiu – Fuego este într-o permanentă muncă. Fie este într-un turneu național, care se joacă sold out, fie mai lansează un album, fie e la una din manifestările sau concertele din Republica Moldova, acolo unde este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români.
Asta nu îl împiedică să creeze în continuare, să mențina legatura cu publicul și să le daruiasca noi si noi surprize. Astfel, artistul si-a propus o revenire de zile mari. Se pare că are toate datele pentru a face asta. A lansat de curând piesa „ Iubire”, propusă la TOP ROMANESC pe luna august. Aceasta a fost primită cu entuziasm de public, iar Fuego s-a hotărât să filmeze și un videoclip.
Deocamdată nu există foarte multe date despre cum va fi, în schimb interpretul ne-a mărturisit că e ceva spectaculos. Producția va fi regizată de către Oleg Butnaru, regizor de calibru în Moldova, iar filmările vor fi realizate în Chișinău, în decoruri inedite, ce au rol de a susține o poveste de dragoste neîmplinită, cu desfășurare atipică și deznodământ neașteptat. Clipul va fi filmat în următoarele săptămăni și va fi lansat la începutul lunii octombrie.
Piesa „ Iubire ” vine cu o schimbare de stil pentru interpret, beneficiind de un sound nou, diferit de ceea ce a interpretat până în prezent.  Având în vedere relația stabilită cu Basarabia, cu profesioniștii în domeniu din acel spațiu, și de această dată, Fuego a ales să colaboreze cu cei mai buni. Astfel, muzica și versurile sunt realizate de una dintre cele mai apreciate compozitoare din generaîia tânăra, Eugenia Carabut Andries.
Piesa va fi inclusă pe următorul material discografic al artistului care se va lansa la finalul acestui an. Totodată, până atunci, Fuego are o activitate prolifică și nu înceteaza să-și surprindă plăcut admiratorii, pe care îi respectă și cărora le-a dedicat un eveniment întreg, pentru a-i asigura de tot respectul, toată considerația și dragostea sa. De asemenea, a devenit o tradiție ca în fiecare lună, Paul să le ofere fanilor câte o premieră muzicală. Iata cum isi percepe el admiratorii :
„ Pentru mine, publicul reprezintă totul. Pentru ei realizez fiecare proiect și credeți-mă, nu există o satisfacție mai măreață decât aceea de a știi că muzica ta, că visele și idealurile tale au un scop precis. Publicul mă ajută să evoluez, iar asta mă responsabilizează. Cu aceasta ocazie, primind atât de multe recenzii favorabile cu privire la piesa „ Iubire ”, încurajat fiind și de către fani, am decis să realizez un videoclip. Va fi ceva neașteptat, o altă lume, alta viziune și o poveste cu final surpriză” adauga artistul.
Adunate, consemnate și comentate de echipa Top Românesc


Un comentariu:

  1. O piesa avand un sound putin diferit, dar care pastreaza clar amprenta Fuego si care vorbeste despre acelasi sentiment frumos, pe care el, artistul, stie sa il puna in valoare si mai mult: IUBIREA!
    O colaborare frumoasa intre Paul Surugiu (Fuego) si Eugenia Andries Carabut, ce vine ca o confirmare a legaturii intre cele doua patrii surori, Romania si Basarabia, legatura refacuta, prin vers si cant, atunci cand poetul Grigore Vieru si Fuego s-au intalnit.
    Plutind pe ritmuri de “Iubire”, asteptam nerabdatori lansarea materialului discografic promis si, in special, videoclipul la aceasta melodie, ce se va dovedi, fara doar si poate, a fi unul pe masura acestor acorduri!

    RăspundețiȘtergere