joi, 12 septembrie 2013

FAMILIA FAVORIT - Irina Loghin, Gheorghe Turda si Fuego



Irina Loghin, Gheorghe Turda si Fuego – imagini de colectie in cadrul emisiunii “ Familia Favorit ”

Un trio remarcabil pe micul ecran. Un videoclip ce a facut istorie si ce completeaza, in fiecare an, minunea si farmecul sarbatorii de Craciun. „ Impodobeste, mama, bradul ” a devenit un brand pentru perioada Craciunului, iar imaginile clipului sunt memorabile, reprezentandu-i in rol de parinti ai lui Paul Surugiu, pe Irina Loghin si pe Gheorghe Turda, doua personalitati marcante ale folclorului romanesc.
Sambata, 14 septembrie, incepand cu ora 21.00, in cadrul emisiunii „ Familia Favorit ”, sunteti invitati sa urmariti o editie „ REMEMBER ”, cu imagini de colectie ce ii plaseaza in prim plan, alaturi de Fuego, pe Irina Loghin si pe Gheorghe Turda.
Gheorghe Turda este maestru in arta spectacolului, un roman adevarat care demonstreaza ca simtamintele dragostei de tara si de neam trec prin popasul sufletului, fiind un fin cunoscator al folclorului si traditiilor populare, un “ general al patriotismului ”.
Gheorghe Turda este un veritabil personaj, un simbol al folclorului maramuresean. Poarta cu onoare si demnitate straiele populare, promovand la cel mai inalt nivel, idealurile romanilor, arta, valorile si traditiile acestora.
“ Ghita Turda, tatal meu in videoclipul atat de comentat “ Impodobeste, mama, bradul “ este un roman. Asa cum eu putini am intalnit. Generos in fapte si sfaturi, dedicat vocatiei sale, sensibil, Gheorghe Turda este una dintre comorile noastre si un bun de consum national. “ ( FUEGO )
De asemenea, de spui  succes in folclor, ori de te gandesti la figura ce starnea adevarate isterii in urma cu 20-30 de ani , nu iti vine in minte decat un nume. Cu rezonanta pentru tot ce inseamna aprecierea publicului, muzica cu mesaj, de joc si de suflet, si anume, Irina Loghin.
Irina Loghin poate fi supranumita “ regina cantecului popular ”. Un destin admirabil, cu o cariera impresionanta. O institutie de folclor ce a devenit si principala imagine a acestuia in randul romanilor.
Irina Loghin a lansat bijuterii muzicale ce au devenit traditie pentru fiecare suflet de roman. Nu exista petrecere fara muzica sa, nu se poate sa amintesti de muzica populara autentica fara sa dezvalui cine este Irina Loghin.
“ Irina Loghin este mama sufletului meu. Alaturi de ea am invatat ce inseamna sa gestionezi succesul, cum sa fructifici fiecare sansa si poate cel mai important, am descoperit cu adevarat minunile si bijuteriile muzicale ale folclorului autentic. Ii multumesc pentru fiecare povata, onorat fiind de toate  sfaturile primite din partea sa si ii mai multumesc, cu profunda recunostinta, pentru faptul ca reprezinta cu cinste, cantecul popular romanesc. Cand spui folclor, spui involuntar Irina Loghin. “  ( FUEGO )
“ Familia Favorit “ a fost alaturi de voi timp de cinci ani. Am incercat sa va aratam ca putem avea modele, ca exista oameni, locuri si povesti ce trebuiesc descoperite si admirate. Mai mult, ne-am dorit sa oferim alternativa, diversitate, muzica de calitate si divertisment.
Povestea ne-a ajuns acum la ceas de sarbatoare. Cu emotie, va multumim pentru ca ne-ati urmarit, ne-ati sustinut si ati fost alaturi chiar si atunci cand poate nu ne-am ridicat la marimea expectantelor voastre.
Probabil cea mai mare apreciere din partea noastra pentru tot sprijinul vostru este continuarea povestii. Alaturi de cel ce este sol pentru ideile, dorintele, principiile si proiectele noastre, FUEGO, ne asumam o continuare a povestii !       
La fel, ori poate mai captivanta ca cea de pana acum. Cu un nou format, cu noi surprize si momente unice ! Ramaneti alaturi de noi !
Semneaza echipa emisiunii “ Familia Favorit “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu