joi, 12 septembrie 2013

FUEGO recital la FESTIVALUL DAN SPATARU

http://fuegoromaniafanclub.blogspot.ro/2013/09/fuego-recital-la-festivalul-dan-spataru.html#comment-form






Un comentariu:

  1. „Pentru flori si iubire/ Pentru viata, mereu/ Pentru oameni, prieteni/ Zboara cantecul meu”
    Fost-au mereu calauziti de aceste versuri doi mari artisti ai Romaniei, carora nimeni nu le poate contesta valoarea, DAN SPATARU si PAUL SURUGIU (FUEGO), ambii avand acelasi destin, „de a-si depana clipele” cu noi, publicul, de a canta „intr-un glas” iubirea pentru pentru oameni, pentru viata, pentru muzica, pentru arta, pentru tot ce este frumos!
    Din clipa in care, tanar fiind, ii este incredintata melodia „Chitara mea”, de catre maestrul Dan Spataru, cu „conditia” ca acesta sa o interpreteze mai bine decat el, Paul Surugiu face legamant sa duca mai departe acest nume, prin cantecele din repertoriul acestuia. Dupa trecerea in nefiinta a lui Dan Spataru, misiunea tanarului artist continua, el preluand o parte din melodii si fiind prezent la editiile Festivalului „Dan Spataru”, menit sa pastreze vie amintirea marelui artist.
    Si pentru ca nimeni „nu s-a gandit la despartire”, an de an se organizeaza acest frumos festival, pentru ca „drumurile noastre” sa se mai intalneasca, macar prin cantec, chiar daca „ii simtim departe inima”.
    Apreciind initiativa doamnei Sida Spataru si a organizatorilor, nu pot totusi sa nu simt o tristete in suflet .
    ... Stiu ca si-a petrecut copilaria la Medgidia, insa ar fi frumos sa existe mai multi oameni implicati in organizare, mai multi sponsori, pentru ca acest festival sa se desfasoare intr-un oras mai mare, unde sa poata veni lume din intreaga tara. Oamenii l-au adorat, Dan Spataru a fost „un miracol” si ar fi pacat sa nu ne bucuram de cantecele lui in continuare, chiar daca sunt readuse la viata de alte voci.

    RăspundețiȘtergere