marți, 6 august 2013

VALENII DE MUNTE - FUEGO - UN CANTEC - UN DESTIN

http://www.fanclubfuegoromania.com/2013/08/un-cantec-un-destin-cronica-unui.html






2 comentarii:

  1. UN VIS DEVENIT REALITATE! O ASTEPTARE CARE S-A DOVEDIT A FI CEVA SUPERB! MULTUMIM PAUL, TE IUBIM SI TE VOM IUBI, ARTIST AL SUFLETELOR NOASTRE!

    RăspundețiȘtergere
  2. In semn de „dragoste eterna” pentru publicul sau, Paul Surugiu (Fuego) a reusit sa le indeplineasca acestora cel mai frumos vis, atunci cand a trimis invitatia de a petrece in compania lui doua seri magice, intr-un colt mirific din frumoasa Romanie: Valenii de Munte.
    Atat de greu a trecut timpul din luna mai si atat de usor s-au scurs cele trei zile de la sfarsitul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, insa un lucru e cert: nici fanii si nici Fuego nu vor uita niciodata aceste clipe magice!
    Peste 100 de persoane, de la copii de 2 anisori pana la persoane varstnice, au dat curs invitatiei, semn ca muzica lui Fuego nu se adreseaza unei singure categorii de varsta, asa cum sustin carcotasii, ci tuturor celor care stiu sa aprecieze MUZICA!
    Evenimentul cultural- artistic a inceput vineri cu o premiera, piesa „Stea”, steaua noastra, ”semn al dragostei eterne” pe care artistul o declara de fiecare data publicului sau, urmand o prezentare a carierei celui care-si canta iubirea intr-o „Lacrima de Cantec”.
    Seara de vineri a fost presarata si de concursuri avand ca premii cd-uri si obiecte personalizate, pentru ca lumea sa pastreze amintirea unui eveniment unic in Romania.
    Cel mai emotionant moment al serii a fost, fara doar si poate, cel in care Paul a oferit personal, doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment, cate un trandafir purtand numele sau, trandafir ce parea sa spuna: „Eu nu te uit/ Tu nu ma uiti”.
    Si pentru ca fanii, la randul lor, isi adora artistul, au pregatit si ei doua surprize pentru prima seara, oferind, in deschidere, o chitara din flori, chitara pe care Fuego a dedicat-o maestrului Dan Spataru, care ne privea, cu siguranta, dintr-o „Stea”, iar in final, invitandu-si artistul alaturi de ei, pentru a inalta impreuna zeci de lampioane.
    Ziua de sambata ne-a purtat pasii la Muzeul Memorial „Nicolae Iorga”, prilej cu care fanii au avut din nou ocazia sa stea in preajma lui Fuego, sa se fotografieze alaturi de el, sa il simta „mai aproape” decat intr-o seara obisnuita de spectacol. A urmat Schitul Crasna, lacas sfant, un exemplu de rezistenta in timpuri potrivnice, acelasi exemplu pe care Paul il ofera, rezistand criticilor nejustificate si mergand mai departe pe drumul sau, alaturi doar de cei care ii cunosc adevarata valoare!
    Noaptea de sambata a fost una incendiara: muzica, dans, voie buna, toate petrecute intr-un singur loc, Taverna Romana, un loc unde suflete frumoase si-au dat din nou intalnire.
    Fanii au avut parte de alte surprize placute, oferind, in schimb, cadouri de suflet, considerand ca este momentul potrivit pentru a-l sarbatori asa cum se cuvine pe Fuego, a carui zi de nastere se apropie. I-au pregatit astfel un album foto personalizat cu poza fiecaruia dintre ei, insotita de o urare pentru ziua de nastere, un poem (acrostih), ce includea cateva titluri ale pieselor sale, un cadou mai special, din plus, pentru a-i aminti de copilarie si, totodata, de faptul ca ii vor ramane mereu devotati si, evident, surpriza de final: tortul in forma de pian, avand ca simboluri un inger si flori, pentru ca el, Paul Surugiu (Fuego), este pentru fani, un inger, un inger menit sa adune sufletele frumoase, sa le alunge tristetea din ochi, sa le incante auzul prin melodiile sale, sa le vindece!

    Nu conteaza cati ii vor copia gestul de acum incolo, conteaza ca el a fost primul artist care a organizat, impreuna cu colaboratorii si sponsorii, un eveniment de asemenea amploare, aratand, inca o data, ca publicul reprezinta pentru el sursa de inspiratie si „aerul” de care are nevoie pentru a respira in aceasta lume sufocanta in care traim astazi!

    RăspundețiȘtergere