vineri, 23 august 2013

CU CREIONUL PE UN BLOG....

CU CREIONUL PE UN BLOG....




Un comentariu:

  1. Cat adevar in cateva fraze scrise „cu creionul pe un blog”, de catre cineva care nu este nici jurnalist, nici vreun mare muzician, ci doar un simplu om, iubitor de MUZICA si nu de zgomot!
    Citind aceste randuri, nu pot sa nu ma intreb de ce oameni care se pretind mari intelectuali, oameni absolventi de Conservator, oameni care se lauda peste tot cu diplome in domeniu, nu sunt capabili sa aiba o parere obiectiva atunci cand vine vorba despre artistii romani, care le sunt, mai mult sau mai putin, colegi de breasla. E oare atat de greu sa recunosti o voce buna, un artist iubit de majoritatea romanilor, e atat de dificil sa ai o parere strict profesionala si nu una formulata in functie de preferintele personale in materie de ... aspect fizic?
    Narcis, autorul acestei postari, demonstreaza aici ca se poate! Trebuie numai sa vrei ... Sa lasi deoparte invidia, frustarea si sa admiti ca unii chiar sunt buni in ceea ce fac si, de ce nu, sa incerci sa te ridici la nivelul lor, sau chiar sa ii depasesti. Insa, cu PROFESIONALISM!
    Pentru ca DA, zica lumea ce o vrea, Fuego este unul dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei! Nimeni nu poate contesta ca are talent, ca biletele la spectacole se epuizeaza inca din primele zile, ca publicul il adora, ca il respecta, ca ii cumpara materialele discografice!
    FUEGO este un ROMAN care canta pentru ROMANI! Lucru mare in zilele noastre, cand toti ne laudam ca stim o limba straina, dar nu ne cunoastem propria limba, /limba noastra cea ROMANA/. Fuego reuseste sa hipnotizeze publicul, prin vocea sa calda si, mai ales, prin mesajul care ajunge la sufletele celor care il asculta. Fie ca este vorba despre piese ritmate, despre piese de dragoste sau despre colinde, mesajul este intotdeauna unul clar, simplu si, totusi, atat de elaborat. Unele melodii, cantate si de altii inaintea lui, nu au reusit sa transmita nimic, pana cand el le-a preluat si le-a interpretat in stilu-i unic!
    Ajung astfel, la ceea ce am spus cu ceva timp in urma: Multi se lauda ca stiu sa cante ... putini insa fac acest lucru asa cum trebuie! Sa luam exemplul cel mai elocvent, fetita din emisiunea „Rai, da’ buni”... Sa impresionezi un adult cu o piesa despre tara, e relativ usor, sunt multi plecati peste hotare si nu pot ramane indiferenti la astfel de cantece! Insa atunci cand un copil de cativa anisori plange la auzul unor versuri cum sunt cele ale melodiei: „Mi-e dor s-ajung acasa” (versuri, de altfel, deloc usor de inteles de catre un copil) si, intrebat fiind de ce a plans, raspunde: „Pentru ca mi-a placut melodia”, nu se poate trage decat o singura concluzie, la care, de altfel, multi dintre noi am ajuns demult: FUEGO este UNIC si se adreseaza tuturor celor care au un suflet frumos, care stiu sa aprecieze muzica, indiferent ca vorbim de copilasi de 2-3 anisori, de tineri, sau de persoane de varsta a treia!
    Astazi, am ramas placut surprinsa de faptul ca pana si ziarele de scandal s-au „aliat” pentru a scrie articole frumoase despre Fuego! Povestea a-nceput ... astazi si, cine stie? Poate va continua frumos ... Poate si-au dat seama de valoarea acestui artist, sau, macar, au realizat ca un articol bazat pe declaratii reale, aduce mult mai multe vizualizari pe site-uri, decat un articol inventat ...
    Cert este un singur lucru: ca NOI, admiratorii lui, ii vom fi mereu alaturi, pentru ca, atat timp cat el se dedica in totalitate publicului sau, noi, la randul nostru, avem frumoasa „datorie” de a-l sustine in tot ceea ce isi propune in plan profesional!
    LA MULTI ANI, IUBIT ARTIST!

    RăspundețiȘtergere