vineri, 24 noiembrie 2017

Fuego - Sunt alături de o minunată campanie – MAGIC HOME



La prima vedere nu pare nimic special în a sta pe un scaun. Nu și atunci când zăbovești clipe, ore, zile, cu gânduri mii, la căpătâiul propriului copil, acesta luptându-se cu o boală grea. Sunt alături de o minunată campanie – MAGIC HOME – în urma strângerii fondurilor pe care noi le oferim, trimițând un SMS la 8844, donând astfel 2 euro, se va contrui o casă lângă Institutul Clinic Fundeni, un loc magic, un refugiu, o urmă de speranță pentru părinții copiilor bolnavi de cancer, care vin la tratament în București, și din păcate, din lipsa banilor, nu au unde să se cazeze.
Această casă este destinată mai ales famiilor sărace care de multe ori nu vin cu copiii la București pentru tratament, din lipsa banilor. În Magic Home, pe langă cazarea părinților și a copiilor acestora, se va oferi și masă calda și consiliere psihologică, care este benefică într-o situație atât de tragică. Până acum s-au strâns aproape 90.000 de mii de mesaje! E nevoie și de ajutorul nostru, donând acum, cu un SMS la 8844, 2 euro, pentru a putea aduce lumină în povești întunecate.
Am stat și eu pe scaunul pe care-l găsiți lângă Ateneu, în clădirea Galateca, și vă mărturisesc că nu pot simți sau descrie drama, în schimb pot conștientiza durerea enormă, poate cea mai profundă, de a ști că viața propriul copil atârnă de-un fir de ață.
Detalii aflați pe https://pentrumagichome.ro , iar clipul campaniei, îl puteți vedea aici - https://www.facebook.com/1972113063061815/videos/1972639663009155/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu