duminică, 20 septembrie 2015

FUEGO - țin mereu la melodicitate și la versul cu mesaj

Povesteam aseară cu cineva despre preferințele publicului român, despre genuri muzicale și despre ce și cum mai preferă oamenii să asculte. Vă mărturisesc că eu nu mai știu care-i părerea generală, pentru că sunt atât de multe contradicții cu publicul român, încât greu poți să-i descoperi gusturile.Eu oricum sunt artistul care are nișa sa și care va ține mereu la melodicitate și la versul cu mesaj. Că mi-am dezvoltat și un repertoriu de folclor și etno, e cu totul altceva. Am făcut-o pentru că-mi place și pentru că nici o petrecere nu e completă fără câteva ritmuri specific românești.
Și chiar dacă muzica a ajuns un produs de consum, există câteva cântece, de la fiecare, care vor răzbate și se vor cânta si peste 50-60 de ani.De asta lupt eu să-i aduc la televizor pe cei ce fac profesia asta cu bucurie, din pasiune și talent, și care uneori se văd în imposibilitatea de a fi pe buzele tuturor. Iar emisiunea mea, de 8 ani, promovează diversitatea și toate genurile muzicale, pornind cu piesele de muzică ușoară, până la comercial, populară, rock, pop-opera și romanțe.
Duminică, de la ora 20.00, pe Favorit TV, am prieteni dragi alături. Diafana Oana Sârbu, pe care-o știu de mulți ani, fâcând turnee de poveste împreună, primește trofeul de excelență din partea mea. Ianna Novac ne va cânta și ne va povesti cum primește audiența din România genul pop-opera, Distinto vor cânta și ne vor sensibiliza, iar atmosfera de petrecere va fi încinsă de Margareta Clipa. NU PIERDEȚI! ZI FRUMOASĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu