duminică, 20 septembrie 2015

FUEGO - CÂND SUNT PE SCENĂ...

Toată lumea care nu are legătură cu arta, ca profesie, mă întreabă ce simt pe scenă, care-i reacția, cât de puternice sunt emoțiile. Le răspund de fiecare dată că nu știu, pentru că efectiv totul e la voia întâmplării. Oricâte repetiții ai face, se întâmplă ceva neprevăzut, ești copleșit și atunci trebuie să ieși din acele situații cu fruntea sus.
Sigur e altceva. Când stau acolo, pe acele scânduri, sunt mândru de mine. Că nu m-am culcat pe-o ureche, că nu mi-a fost lene, că nu m-am lăsat influențat încât să pierd toți anii în care îmi doream sa fiu cineva. Câte drumuri cu trenul de la Turda la București și prin țară, la câte am renunțat, toate îmi revin prin față ca într-un film mut cu happy-end.
Am crezut în forțele mele și acolo pe scenă, îmi dau seama că aș putea oricând să pornesc de la capăt.
Ba chiar scriu și un cântec pe tema aceasta, care va fi gata cât de curând și pe care-l veți putea asculta pe site-ul ART by FUEGO, acolo unde puteți admira și achiziționa și toate picturile mele. Inclusiv materialele discografice. Până atunci însă, am adăugat albumul RĂU MĂ DOR, OCHII, MĂ DOR, realizat cu maestrul BOTGROS, pe ITUNES.
Vă doresc zi liniștită în care să nu vă pară niciodată rău de ce ați făcut până acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu