duminică, 20 septembrie 2015

FUEGO - Nu uitati, daruiti chiar si un zambet!

Ce se întâmplă atunci când vrei să oferi ceva în dar, fără să aștepți nimic în schimb? Toată lumea vorbește despre asta. Cred că e oarecum mai mult decât un gest de omenie și de curtoazie. E o dovadă că educația și valorile simple mai au șanse pe lumea asta mare, dominată de interes. Darurile, oricât de mari sau mici ar fi, de frumos ambalate ori oferite așa simplu, fără ceva stabilit, au parte de emoție și nasc o legătură. Cu atât mai mult atunci când primești.
Cred că a dărui rimează uneori cu vindecarea sau cu eliberarea. Nu te transformi neapărat într-un om mai bun, dar poți face o minune din nimic. O minune reală, nu coborâtă din cer, pe cine știe ce cale. Poți face pe cineva, măcar pentru câteva clipe, fericit. Nu-i greu. Asta-i satisfacția mea atunci când ofer ceva unor oameni pe care nici măcar nu-i cunosc.
Să nu uit! În curând venim cu lansări de piese noi, site, apariții de neuitat, turneu, spectacole, o mulțime de povești interesante. Urmăriți-mă aici pentru că vă ofer în ... dar, parte din sufletul meu! Chiar și așa, pe Facebook! Pentru azi, un cântec ce vorbește despre daruri! În poze am lalele, în cântec trandafiri! Nu uitați să dăruiți! Chiar și-un zâmbet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu