vineri, 12 iunie 2015

UN TANGO...


Descoperă, caută, cunoaște! Merg de mult pe acest principiu și nu cred că există vreun moment în care ar trebui să ne oprim din dorința aceasta de a avea noi cunoștințe, despre orice și în orice domeniu, fie că ne ajută în mod direct sau nu.
Eu spre exemplu. Sunt în permanentă căutare de nou, de spectaculos, îmi modific pasiuni și îmi caut altele mult mai diversificate, dar chiar și așa, descoperirile cele mai puternice, învățămintele zilnice le primesc de la voi. După fiecare spectacol stau și ofer autografe și vorbesc cu oamenii. Caractere diverse, personaje colorate, care de care mai speciale.
Dar tot aici cunosc povești, aud voci înțelepte, descopăr bucuria simplă și aflu noi lucruri despre omenie, despre modestie, despre cât de ușor poate fi făcut cineva fericit.
Pentru a face lumea din jur mai frumoasă, trebuie ca în primul tu să devii mai bun și mai înțelept. De asta e neapărat nevoie să vrei, să ai deschidere, să primești informații, să cauți, indiferent de vârstă sau nivel. Nimeni nu-i as în ceva și nu-i nimic rușinos să aflăm noutăți, chiar și mai târziu ... Așa e și cu muzica! Nu-i în regulă să blamăm ceva până nu cunoaștem, nu ascultăm cu atenție și nu trecem prin filtrul personal!
Pentru azi, pentru începutul unui sfârșit de perioadă plină, vă propun un tango!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu