marți, 2 februarie 2016

ART BY FUEGO a strâns laolaltă o mulțime de suflete nobile...

Începem săptămâna cu bucuria că inițiativa ART BY FUEGO a strâns laolaltă o mulțime de suflete nobile, care de care mai implicate. În esență, Paul Surugiu este mesagerul multora din aceia care au considerat că toate aceste fapte pot fi făcute împreună.
Fuego a venit cu ideea, cu plăcerea și efortul lui, iar ceilalți s-au implicat, conștientizând oarecum că această cauză, a susținerii legendelor uitate, stă tot în mâna oamenilor, în cele din urmă! 
Azi vă arătăm o premieră. Nu-i tocmai dimineață, dar se numește DIMINEȚI CU BUJORI, făcând parte din categoria FLORI, având un preț special, acrilic pe pânză, 60/70 cm.
Cu gândul la vară se pare, artistul Paul Surugiu ne-a adus mireasma florilor care transmit veselie, viață, lumină și parfum. Bujorii sunt, în opinia lui Paul, cele mai sugestive flori.
Tabloul acesta poate fi al vostru. Are, ca toate celelalte, parte din inima lui Fuego! Vă așteptăm cu un mail la artbyfuego@gmail.com sau la numărul de telefon pe care-l găsiți pe site-ul www.artbyfuego.ro ! Zi liniștită cu parfum floral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu