marți, 9 iulie 2013

LA MULŢI ANI, MIRABELA!



Fuego ii spune “ La multi ani” Mirabelei Dauer!

Astăzi , 9 iunie, este ziua uneia dintre emblemele muzicii românești, Mirabela Dauer. Si pentru ca fara ea muzica in sine nu ar fi avut aceeași infatisare, ii uram mulți ani de cantec, sănătate si inspiratie pentru a se menține la fel de tonica si exuberanta.
Între Paul Surugiu - Fuego si Mirabela exista o relație specială de prietenie, dublata de dragostea  pentru arta, pentru frumos. Astfel, prin intermediul nostru, Paul ii transmite Mirei un mesaj :
" Mirabela, mi-ești draga ! Si pentru ca astăzi este ziua cea mai de preț , îmi doresc ca ea sa rămână pentru tine o amintire ce te va urma in fiecare clipa, căci prietenii adevarati, aceia ce simt devotamentul ca pe o stare de spirit, îți sunt alături.
Îți transmit tot gândul meu maret, doar fericire sa te inconjoare si indraznesc sa spun ca onoarea de a fi unul dintre prietenii tai este pentru mine, o minune ! Asemeni tie ! O minune ce mulți ani va straluci, așa cum a făcut-o si pana acum !
La mulți ani, om frumos! La mulți ani, Mirabela!"
Paul Ciprian Surugiu - Fuego 
Sufletul să-ţi fie plin de bucurie, să măsori timpul în clipe petrecute cu cei dragi şi să iei din fiecare zi o amintire! Lmulţi ani, Mirabela! La mulţi ani suflet bun, prietena mea dragă!

       Rodica Elena Lupu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu