duminică, 21 iulie 2013

GLASUL LUI FUEGO II EMOTIONEAZA PE CEI MICI

Copii de la show-ul „ Next Star ” – indrumati pe drumul muzicii de catre Fuego

Glasul lui Fuego ii emotioneaza pe cei mici ! Iata o filmare in care o fetita plange atunci cand il asculta pe artist !

Momentul in care transmiti un mesaj printr-un cantec este probabil, cea mai inalta forma de arta. Iar atunci cand stii, din perspectiva artistului, ca acesta ajunge in sufletul oamenilor, al celor pentru care canti cu toata puterea nu poti decat sa fii declarat un artist desavarsit ! Din acest punct de vedere cel putin, si din multe altele, FUEGO este un artist desavarsit !
Prezent in studioul Antena 2, la emisiunea „Rai da’buni“, moderata de Mihai Morar, alaturi de castigatorii conscursului de talente “NEXT STAR“ si de Marcel Pavel, Fuego a cantat o piesa in prima auditie – “Iubire“, muzica si versuri de Eugenia Carabut Andries, precum si un fragment din balada sa “Mi-e dor s-ajung acasa“, pe versurile poetei Carmen Aldea Vlad.
Astfel, interpretarea celei de a doua melodii a starnit o emotie de nedescris in platou. Pe fondul unei discutii despre tinerii artisti, despre viitorul acestora si mai presus de toate, despre ce inseamna spatiu romanesc, Paul Surugiu a pus toata simtirea sa in momentul in care a cantat, iar asta s-a transmis pana dincolo de micul ecran.
Momentul inedit a fost acela cand una dintre fostele concurente “Next Star“, Stefania Ivanov, in varsta de patru ani, a inceput sa planga, fara sa mai poata fi oprita. Intrebata de catre Mihai Morar ce a determinat-o sa izbucneasca in lacrimi, aceasta a afirmat, cu o sinceritate ingenua: “MI-A PLACUT !“.
Desi nu era neaparat nevoie de o astfel de confirmare, atunci cand aceasta vine din partea unui suflet de copil, care nu poate mima ori juca emotia, totul devine semnat la arhive. Fara doar si poate, glasul lui Fuego emotioneaza !!!

Accesati aici inregistrarea momentului : 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BMHocxL-78w

Un comentariu: