sâmbătă, 11 august 2018

„RETRO – GALA MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI”


Într-o perioadă în care muzica ușoară românească e lăsată în paragină, melodicitatea și cuvântul fiind de undeva, din altă lume parcă pentru unii, mai există și inițiative admirabile, proiecte care merită urmărite și aplaudate.
Astfel că, la inițiativa celor de la Teatrul Principal de pe Lipscani (Sala Rapsodia), vă invităm la „RETRO – GALA MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI”, un manifest ce se vrea a fi mai amplu și în mai multe formule. Promit o seară românească pe cinste, cu șlagăre celebre, rememorări și omagii, dar și piese noi și duete memorabile. Va fi un regal al muzicii autohtone, o inspirație care ne-a dăruit în ani, tot felul de povești ce ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile, ne-au delectat, ne-au uimit, unit și ne-au emoționat.
Voi fi alături de minunata Mirabela Dauer, ce ne va purta în lumea sa muzicală, cu surprize spectaculoase, de Stela Enache, vocea anilor de liceu, care va aduce la rampă melodii nemuritoare, creații ale marelui Florin Bogardo și de formidabila Marina Florea, care va încinge atmosfera cu ritmul său alert, dar și cu minunatele capodopere ale anilor 80. Vă aștept pe 27 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Principal din București, să celebrăm împreună muzica ușoară românească! Bilete găsiți online pe site-urile www.bilet.rowww.iabilet.ro. Informații la 0760.252.646! #retro#paulsurugiufuego #mirabeladauer #stelaenache #marinaflorea #muzica#România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu