joi, 26 martie 2015

FUEGO IN EMISIUNE LA TVR2


Mai există și locuri în care, într-adevăr, te poți simți pe deplin artist. Unul dintre ele e Televiziunea Română. Încă-i bine aici, iar în ceea ce mă privește, există o oarecare idilă profesională. Aici am apărut, aici m-au cunoscut oamenii și tot prin intermediul oamenilor din televiziune am continuat să fac muzică, evoluând, într-o perioadă în care poate nu mai aveam suficientă dorință de a continua.
Azi, la emisiunea IERI, AZI, MÂINE, moderată de Corina Dănilă și realizată de marele om de televiziune, Carmen Movileanu, pe care o cunosc de peste 20 de ani, am fost emoționat. A fost asemenea unei radiografii, scurte, ce-i drept, a carierei mele, a modelelor și a momentelor speciale din arhiva televiziunii. O istorisire ce m-a emoționat, lăcrimând la un moment dat, copleșit de toată responsabilitatea pe care o am, aceea de a mă menține în continuare la același nivel.
Ne-ar fi trebuit mult mai mult timp pentru a vorbi despre tot. Dar până la o întâlnire viitoare vă atașez aici link-urile cu înregistrarea de azi. Seară liniștită!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu