luni, 23 decembrie 2013

Fuego si invitatii sai speciali la Familia Favorit intampina Crăciunul

Intampinam Craciunul impreuna, la Familia Favorit, alaturi de
Fuego si invitatii sai speciali !

In ajun de sarbatoare, simbolurile adevarate ale Craciunului, colindele, muzica si valorile importante ale neamului romanesc poposesc in studioul emisiunii “ FAMILIA FAVORIT “, pentru o editie speciala dedicata timpului sfant in care asteptam praznicul luminos al Nasterii Mantuitorului.
Asa cum v-am obisnuit pana acum, va oferim un regal al divertismentului si al calitatii, moderat de Fuego. Astfel, sambata, pe 21 decembrie, ii puteti asculta colindandu-va ori inveselind atmosfera pe Maria Ciobanu, Viorica Flintasu, Ionut si Doinita Dolanescu, Corina Dragomir si Emilia ditu.
Alaturi de acestia, in cadrul rubricii “ ROMANIA DIN INIMA TA “, vor evolua membrii ansamblului “ Florile din Cucuieti “, judetul Bacau, iar Pusa Hack, manager al unui important brand de mobila si decoratiuni din Romania, precum si specialist in amenajari interioare ne va vorbi despre ce inseamna sarbatoarea Craciunului si cum trebuie sa fim aceste clipe incarcate de emotie.
Cu emotie ne vom aminti si de doamna cantecului romanesc, emblema Romaniei, al carui centenar l-am sarbatorit anul acesta – MARIA TANASE. Caci ei ii datoram identitatea muzicala a Romaniei. Muza a lui Brancusi, inspiratie pentru Enescu, Maria lu’Tanase a uimit lumea. Unii au o Edith, altii o Marlene, altii o Ella. Noi, pe Maria !
Celebram asadar, in ajun de Craciun , un stil reprezentativ, un stil definit, educat, cizelat. Stilul ce-i poartă, cu onoare, numele ! Folclorul inseamna Maria Tanase. Doina s-a framantat pe buzele-i de aur, horele si sarbele au jucat-o asa cum ea insasi s-a jucat cu sunetele culese, cu viata. 
Si pentru ca “ Familia Favorit “ intra in casele dumneavoastra impreuna cu Fuego, de peste 5 ani, cu p[rograme de calitate si premiere, anul acesta, de Craciun, in ziua sfanta a Nasterii Mantuitorului, pe 25 decembrie, incepand cu ora 13.00, pe Favorit TV, puteti urmari spectacolul eveniment al iernii “ Din lumina unui Craciun “, inregistrat de TVR Iasi la Teatrul National “ Vasile Alecsandri “ din Iasi.
De asemenea, punem capat unui an plin, cu reusite si dezamagiri, cu pause si performante, cu Fuego, care va celebra muzica romaneasca impreuna cu prietena sa de suflet, marea artista, un bun national, Mirabela Dauer. Alaturi de ei vor mai evolua Alessis, Aurel Moga, Nicolae Datcu, Costi Burlacu si Corina Tepes, Crenguta Chervase, intr-o emisiune de colectie, difuzata pe 28 decembrie, de la ora 21.00.
In cadrul aceleasi emisiuni ne vom aduce aminte de cele mai frumoase refrene ale muzicii romanesti, celebranu-l pe  Marius Teicu.
Caci unii au fost, vor fi, iar altii SUNT. Mai prezenti ca niciodata prin rememorarea operei lor, prin nostalgia unor amintiri, prin arta simpla care nu a avut alt scop decat a impresiona. Cel mai prolific compozitor al peisajului autohton, Marius Teicu este un temerar, un veteran, un mohican al scenei, un artist complet si complex, a carui simplitate componistica a dat cele mai frumoase si mai populare cantece din folclorul urban al romanilor.
Maestrul slagarului romanesc, Marius Teicu, e cel ce a dat sunet unor ani fara de culoare, ce a dat culoare unor sunete ce puteau fi pierdute si a dat vocilor de geniu ale Romaniei ceva ce au incercat si altii, dar poate ca nu au reusit asemenea lui : melodicitatea, caldura, refrenul.
Poate ca niciodata, nimeni nu va avea flerul de a electriza la propriu publicul, cunoscand preferintele sale, faurind, intr-o legatura ce nu poate fi descrisa, unele dintre cele mai inaltatoare hituri ale tuturor timpurilor din spatiul romanesc. 
Am spune noi ca e maestru. Publicul i-a certificat in timp valoarea, legenda si creatiile, iar in viitor, piesele sale vor strabate timpul, pe Ipad, pe orice device, la orice varsta, indiferent de conceptii. Marius Teicu a facut muzica ! Muzica romaneasca ! Tot muzica romaneasca a facut si Fuego in 2013, iar parte din cele mai frumoase refrene, precum si duetul cu Mirabela Dauer il va interpreta in aceasta editie !
Fiti alaturi de “Familia Favorit “ pe parcursul acestor sarbatori ! Fuego, Valentina Herta si echipa emisiunii va doresc SARBATORI DE POVESTE, incununate de cantec\, cu multa pace si liniste ! LA MULTI ANI !

Semneaza : echipa emisiune FAMILIA FAVORIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu