joi, 5 decembrie 2013

FUEGO - DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN - LANSARE EXTRAORDINARĂ - ANTENA 1





Lansare extraordinară album de colinde şi cântece de sărbători
         “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN“

Aşteptarea a luat sfărşit. Joi, 5 decembrie 2013, în Ajun de Moş Nicolae, Fuego vă pregăteşte o mare surpriză, lansarea albumului “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN“, în direct, incepând cu ora 17.00, în cadrul emisiunii “ACCES DIRECT“, moderată de Simona Gherghe, pe Antena 1.
Artistul va fi prezent în platoul emisiunii aducând în dar pentru toţi admiratorii săi, lumina Crăciunului din cântecele sale, cea care îl va insoţi timp de două săptămâni, în 17 oraşe ale ţării, în turneul ce poartă aceeaşi denumire, cel ce va însoţi luna cadourilor cu ritm de colindă, incuranjându-i pe cei ce vor veni la spectacole să creadă în Crăciun, în spiritual şi simbolurile acestuia, în timp, speranţă, pace şi lumină.
Totodată, Fuego va interpreta în premieră şi piesa ce dă titlul albumului, vorbind apoi despre conceptul său, precum şi despre atmosfera propusă de fiecare piesă, care este o poveste despre cum să fii împăcat cu sine, cum să descoperi fiecare stare ascunsă ce iese acum la iveală, despre bucurie, resemnare, celebrarea Naşterii Mântuitorului ori naţionalism.
Albumul „Din lumina unui Crăciun” aduce cu sine ceea ce numim simplitate. Un motiv pentru a ne opri din goana după adevăruri imaginare, din lupta demonstrativă la care ne supune viața și de a asculta, cu sufletul deschis, lecții, imagini de sunet despre noi.
 Este mai mult decât un simplu album de cântece de sărbătoare. Este o poveste românească ce ne învață că toate minunile vremii apar atunci când suntem mai darnici cu noi și cu așteptările noastre.
Tot în 5 decembrie veţi afla noi amănunte despre turneu, despre ce aşteptari are artistul de la anul care vine, cu ce gânduri îl incheie pe acesta şi mai ales, îl puteţi urmări în cadrul unui duet inedit, emoţionant şi măreţ. 
Nu rataţi aşadar, de la ora 17.00, joi, 5 decembrie, pe Antena 1, o emisiune cu aer festiv, ce dă startul evenimentelor marca Fuego, parte a colecţiei  „Din lumina unui Crăciun”.
N.A. & R.E.L. 

3 comentarii:

  1. Felicitari din partea noastra Fuego, o familie de clujeni care te iubesc! Am achizitionat azi cu revista Taifasuri Cd/ul Coinde si cantece de Craciu si te vom urmari cu drag pe Antena 1!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Paul !!! Mult succes in acest turneu de Colinde , care cu sigurata va unul deosebit de frumos! Ma bucur enorm pentru toti cei care vor fi prezenti in salile de spectacol. Te pupam si te imbratisam cu mare drag!!:-)

    RăspundețiȘtergere