marți, 3 decembrie 2013

FIEGO ŞI LIBERTATEA - UN DAR DE CRĂCIUN

Fuego şi Libertatea vă oferă "UN DAR DE CRACIUN", în exclusivitate, pe 10 decembrie

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-libertatea-un-dar-de-craciun-473913.html#ixzz2mRW3mi4T



Se spune că de Crăciun se cuvine să ne împăcăm cu noi înşine, în permanentele neîmpăcări, să ne găsim liniştea şi resursele necesare pentru a continua. Într-adevăr, toate la un loc fac ca sărbătorile să fie complete, dar poate cel mai important, este 
să fii alături de cei dragi.
Si poate că nu degeaba luna ce incepe poartă o denumire atât de sugestivă – “LUNA CADOURILOR “, căci doar acum, putem oferi gânduri pentru care nu cerem socoteli, iertări şi împliniri, speranţe si vise, planuri şi daruri.
Un dar simbolic, muzical va oferă şi Libertatea împreună cu cel ce a ajuns să fie, de vreo 10 ani, un etalon pentru vremea Crăciunului, FUEGO, melodiile sale reprezentând nu doar cadoul perfect pentru o seară tainică de Crăciun, ci si coloana sonoră pentru toată perioada în care totul dobândeşte o altă formă.
Astfel, pe 10 decembrie, în exclusivitate, va fi lansat albumul de colinde “ UN DAR DE CRĂCIUN “, o colecţie de excepţie cu cele mai frumoase şi mai sensibile cantece de sarbatoare ale artistului, precum şi noutăţi ce sunt incluse şi pe albumul “ DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN “ care urmeaza a fi scos pe piata in cadrul turneului cu acelaşi titlu.
Turneul debutează pe 7 decembrie, la Targovişte, urmând apoi sa poposeasca cu ai sai colindatori, respectiv Paul Surugiu si orchestra de camera ce il acompaniaza in acest an, condusa de concert-maestrul Filarmonicii din Pitesti, Madalin Sandu, in 17 oraşe importante ale tarii, incheind acest periplu cu Bucuresti, in ajun, pe 23 decembrie, la Palatul National al Copiilor, incepand cu ora 19.30.
In exclusivitate pentru LIBERTATEA, Fuego precizeaza :
“ UN DAR DE CRĂCIUN “ este cadoul pe care eu, in complicitate directă cu Libertatea, vreau să vi-l dăruiesc, ca simbol al preţuirii mele şi-al dragostei ce vi le port. Colecţia de piese adunate in acest album este, cred eu, sinceră, aşa cum simt că ar fi Crăciunul.
Asta simt de am impresia că vad de săbatori în jurul meu, sinceritate, voie bună, impăcare cu sine şi multă căldură, oferită în dar, căci vreau ca darul cu ocazia Naşterii Mântuitorului, pe care îl oferiti celor dragi, în semn de recunoştinţă, în loc de colindă, să fie acest album eveniment.
Îmi doresc pentru voi, pentru toți cei apropiaţi, cei ce îmi oferă pace şi liniște, sărbători în care să vă simţiţi cu adevărat voi, români, iubiți de zâmbete, blânzi, cu sufletul deschis, primitori de colindă, într-un Rai luminat. ”.
Ascultati asadar un album de suflet, ce cuprinde atat colinde traditionale, cat si piese de Craciun, ce au facut ca, de ani buni, FUEGO sa se auda in aceasta vreme, în casele tuturor romanilor, in toate locurile in care colinda e coloana sonoră a “ lunii cadourilor “, transformându-l astfel într-un brand incontestabil.
“UN DAR DE CRĂCIUN “ poate fi achiziţionat pe 10 decembrie, de la toate chioşcurile şi punctele de difuzare a presei. Mai multe informaţii puteti afla accesând site-urile : www.fuegofuego.ro, www. fanclubfuegoromania.com, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fuegodestin.blogspot.ro



A COMENTAT:
Un dar in prag de sărbătoare, cu colinde româneşti ne face Fuego, artistul iubit de românii de pretutindeni. Acest praznic luminat cu mare drag l-am aşteptat, auzim îngerii cântând şi craii căătorind, îngerii dau veste bună la tot neamul de-mpreună, Naştere lui Hristos să vă fie de folos!

Rodica Elena LUPU

2 comentarii:

  1. Un dar in prag de sarbatoare, cu colinde romanesti ne face Fuego, artistul iubit de romanii de pretutindeni. Acest praznic luminat cu mare drag l-am asteptat, auzim ingerii cantand si craii calatorind, ingerii dau veste buna la tot neamul de-mpreuna, Nastere lui Hristos sa va fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Fuego, admiratori de-ai tai din Cluj, te iubim!

    RăspundețiȘtergere