marți, 17 decembrie 2013

Fuego- "DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN- la IAȘI- 10.12.2013

2 comentarii:

  1. Clipe de poveste, povestea unor clipe ... DIN LUMINA UNUI CRÃCIUN

    Teatrul „Vasile Alecsandri” din Iaşi, purtând „straie de sãrbãtoare” în culori regale de roşu si auriu, a fost asearã gazda spectacolului de colinde susţinut de Paul Surugiu (Fuego), care, „zãmislind credinţa sa”, cã muzica, doar muzica, poate încãlzi sufletele, indiferent de loc sau anotimp, a „îmbrãcat in bucurii” întreaga salã, încântând publicul cu cele mai frumoase colinde şi cântece de iarnã.
    Ropote de aplauze l-au acompaniat pe artist pe durata celor douã ore de spectacol, acesta fiind rãsfãţat, totodatã, prin zeci de buchete de flori, cadouri, poeme şi mãrturii de iubire. Alãturi de fanii prezenţi în salã, a depãnat amintiri legate de întâlnirile sale cu aceştia, întâlniri ce au loc an de an, într-un colţ din frumoasa Românie.
    Bucuria admiratorilor a continuat şi dupã terminarea spectacolului, Fuego oferind autografe preţ de mai bine de o orã si fotografiindu-se cu toţi cei care şi-au dorit sã pãstreze o amintire a unei seri magice de iarnã, petrecutã in compania artistului lor de suflet!
    Şi astfel, o nouã searã de vis a fost aşezatã în cufãrul cu amintiri şi un nou SPECTACOL DE NEUITAT adãugat la frumoasa colecţie!

    RăspundețiȘtergere