joi, 7 noiembrie 2013

FUEGO - ZIARUL RING



3 comentarii:

  1. Mereu se incearca in presa comparatii intre artisti si nu am inteles niciodata de ce!? Fiecare artist are publicul sau, admiratorii sai. Comparatiile nu isi au rostul! Stefan Hrusca si Fuego, chiar daca interpreteaza colinde in prag de sarbatori, au stiluri total diferite, atat in cazul cantecelor de iarna, cat si in cazul celorlalte melodii din repertoriul lor! Lasand asta la o parte, Paul Surugiu este un om educat, modest, cu simtul umorului foarte dezvoltat si mai ales, este un om corect, astfel incat niciodata nu va raspunde picanteriilor din presa, doar de dragul de a-si face publicitate, pentru simplul fapt ca nu are nevoie de reclama! A fost si va ramane un artist care munceste de peste 20 de ani, un artist dedicat publicului sau si pe care publicul il adora! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fuego si Stefan Hrusca sunt doi artisti iubiti de romanii de pretutindeni, indiferent cate glume se fac pe seama lor! Lumea vorbeste, ei isi vad mai departe de drumul lor in viata! Fuego are in spate o cariera de peste 20 de ani, presarata cu munca, eforturi, sacrificii, insa un lucru este cert: cat timp publicul, prin care "respira", ii este alaturi, toate celelalte aspecte negative nu mai conteaza, la fel cum nu mai conteaza nici ca anumite posturi de radio au un anumit format ... Atunci cand esti rasplatit pentru toata munca depusa, prin premii, distinctii si, mai ales, prin dragostea pe care admiratorii o arata de fiecare data, cumparand materialele discografice, fiind alaturi la fiecare spectacol sau eveniment important, nu poti spune decat: "Da-mi, Doamne, viata, ca sa pot canta!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos acest interviu ,cu Paul Surugiu- Fuego,artistul care de 20 de ani “isi joaca rolul zi de zi”bucurandu-ne sufletele cu muzica sa,cu slagarele sale ,cu minunatele colinde ce vor dainui peste timp. .Prin talent,munca si daruire a reusit sa devina ceea ce este astazi,un artist complet,iubit si apreciat de un public din ce in ce mai numeros,dovada fiind si faptul ca spectacolele sale se joaca de ani buni cu casa inchisa,chiar daca muzica lui nu este difuzata de posturile de radio comerciale…. Comparatia cu Hrusca nu isi are rostul,deoarece sunt doi artisi cu stiluri muzicale diferite,ambii reprezentand simbolul sarbatorilor de iarna pentru noi,romanii... Felicitari si mult succes in turneul de colinde!

    RăspundețiȘtergere