miercuri, 20 noiembrie 2013

FUEGO - FOLCLOR AUTENTIC SI VOIE BUN LA FAMILIA FAVORIT



FOLCLOR AUTENTIC SI VOIE BUNA LA FAMILIA FAVORIT,
         SAMBATA, 23 NOIEMBRIE PE FAVORIT TV

V-ati obisnuit deja ca noul format al emisiunii “Familia Favorit“ la care Fuego va da intalnire in fiecare sambata seara, incepand cu ora 21.00, sa va ofere momente unice, emisiuni de colectie, discutii captivante, invitati de marca, precum si o stare de relaxare si voie buna.
In aceasta saptamana, folclorul e cel ce se afla in prim plan, in “ sufrageria “ lui Fuego si a Valentinei Herta. Astfel, valorile, traditia, portul popular si bijuterii muzicale din zona Ardealului vor fi prezentate de cea pentru care muzica a fost parcurs si conduita, Maria Butaciu.
Elisabeta Turcu va asigura partea de joc a emisiunii si va introduce spectatorii, la inceput, in acordurile veseliei cu doua melodii populare din repertoriul sau. Formatia Alessis vine cu surprize incendiare, proiecte noi, melodii proaspete, iar Rodica Cretu si Luminita Pauliuc condimenteaza atmosfera de cantec  pentru ca tabloul sa fie unul demn de o seara de divertisment calitativ.
“CEI DE MAINE“, cei ce vor urma sa preia stafeta artistilor care au construit, prin arta si activitatea lor, bijuterii ce vor dainui in timp, vor fi reprezentati sambata de o tanara talentata, care studiaza temeinic, cu determinare si vocatie, Iulia Vatafu. “ROMANIA DIN INIMA TA“ va fi adusa de ansamblul DOINA CASIMCEI, din comuna Casimcea, judetul Tulcea, coregraf Marian Coman.
In cadrul rubricii in care rememoram, la unison, pe cei ce au formulat tara noastra, lumea artistica, traditia, oferindu-ne motive pentru ai transforma in eroi ai unor generatii, ne aducem aminte de ACHIM NICA. Un singur nume e suficient sa rostesti atunci cand pomenesti de autenticitate, de taranul roman ce stie sa doineasca, cu pilda, povestea neamului sau. Achim Nica. REGELE DOINEI.
O reala emblema banateana al cantecului popular, care a cules piesele nemuritoare ale Romaniei din izvoarele nesecate ale istoriei si-ale traditiilor noastre, daruindu-le publicului prin intermediul glasului sau inconfundabil.
Un adevarat maestru al folclorului, un nume de necontestat in domeniu caruia ii aducem astazi un omagiu pentru toata cariera si activitatea sa impresionanta. Achim Nica a fost simplu, iar prin simplitatea-i neaosa a cucerit un taram neexploatat, aducand la lumina, lumina insasi. DOINA ROMANULUI. A FOST SI VA FI!
Urmariti asadar, o emisiune tonica, cu momente de colectie, cu nume importante, in care Fuego va da definitia fericirii, va marturisi ce ii este mai drag pe lume si va povesti despre casuta sa din marginea satului. Toate acestea, sambata, incepand cu ora 21.00, numai pe Favorit TV!

Semneaza : echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu