joi, 7 noiembrie 2013

FUEGO - FAMILIA FAVORIT sambata 09 noiembrie 2013


O SEARA INCENDIARA IN SUFRAGERIA LUI FUEGO, SAMBATA, DE LA ORA 21.00, PE FAVORIT TV

Sambata, 9 noiembrie, incepand cu ora 21.00, pe Favorit TV, Fuego va da intalnire la o noua editie a show-ului oamenilor de suflet „ Familia Favorit ”. Dupa cum va promiteam inca din vara, cand am intrat in vacanta, emisiunea a capatat o noua forma, avand un alt concept. Astfel, Fuego isi primeste prietenii pentru a se bucura impreuna de muzica buna, pentru a retrai amintiri frumoase si pentru a va inveseli serile de sambata, in sufrageria sa.
Impreuna cu Valentina Herta, Paul Surugiu si-a propus sa schimbe putin profilul emisiunilor prezente pe micul ecran, si tocmai de asta, in fiecare sambata seara veti putea urmari nume mari ale scenei romanesti, actori, dansatori, intr-un spectacol ce sta sub semnul bunei dispozitii.
Sambata, de la ora 21.00, pragul sufrageriei va fi pasit de patru nume importante, ce vor incinge la propriu atmosfera si care v-au pregatit numeroase surprize si premiere muzicale. Silvia Dumitrescu, Minodora, Marina Florea si Ana Barbu din Chisinau va vor tine companie timp de 2 ore, vor canta, isi vor aduce aminte de perioadele frumoase ale debutului, de copii, de piese. De asemenea, moderatorul emisiunii va interpreta mai multe piese in premiera, printre care si single-ul „ IUBIRE ”, locul I la TOP ROMANESC pe luna august, la Radio Romania Actualitati.
Ca un element de noutate, emisiunea vine cu trei rubrici proaspete, necesare, realizate cu daruire si profesionalism. Una dintre ele se numeste AU FOST SI VOR MAI FI !
In fiecare saptamana ne-am propus sa ne aducem aminte, sa rememoram, sa ne inclinam memoriei unor mari personalitati ale culturii noastre, persoane care au schimbat, prin toata activitatea si destinul lor, oameni, suflete, genuri, idei.
Ii vom celebra pe cei pentru care putem afirma fara sa ne gandim prea mult ca au fost si sunt maestri ai scenei si artei romanesti, actori, interpreti, care nu au plecat de printre noi, doar au facut un alt popas, ramanand in continuare in memoria noastra. Cei ce AU FOST SI VOR MAI FI !
Rubrica va debuta pe 9 noiembrie cu un personaj memorabil, o personalitate marcanta a muzicii noastre Mihaela Runceanu ! O diva a muzicii, tributara unui crez, unei vocatii careia s-a daruit pana la ultima strigare, facand oarecum, ca cel de pe urma vis al sau sa ramana in piesele nemuritoare ce servesc drept material de studiu intens pentru cei ce mai au un dram de sensibilitate, o firimitura de cultura, fie ea si muzicala. Mihaela era un artist polivalent !
Avea un stil vocal inconfundabil, un glas clar si limpede ce deborda cu fiecare nota, reusind sa umple atat de bine emotiile incat nu era nevoie sa tipe, sa intensifice. Orice ar fi fost, si-ar mai fi, de-ar fi sa fie, Mihaela Runceanu a fost si este irepetabila!
In cadrul rubricii ROMANIA DIN INIMA TA, vrem sa va aducem in atentie, in fiecare emisiune, parte a traditiilor si valorilor romanesti, costume populare, dansuri populare. Va prezentam, Romania aceea adevarata, cu traditiile sale, cu cantecele de joc, cu portul popular atat de valoros. Sa aratam generatiilor viitoare ca tara noastra are cu se mandri ! Saptamana aceasta, ansamblul DOINA BASCOVULUI din comuna Bascov, judetul Arges, condus de Toma Lorena.
De asemenea, artistii de azi trebuie sa inmaneze stafeta celor de maine ! Fie ca e vorba de muzica populara, ori usoara, melodicitatea cantecului romanesc trebuie dusa mai departe! Tocmai de aceea noi vrem sa acordam in fiecare emisiune, o sansa, in cadrul rubricii CEI DE MAINE. Pe rand, in fiecare saptamana, va vom prezenta nume ce promit, tineri talentati, artistii de maine ! De aceasta data, startul e dat de catre Adriana Deaconu, o prahoveanca apriga, doldora de talent .
Va uram vizionare placuta !

Semneaza : echipa emisiunii „ FAMILIA FAVORIT ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu