luni, 18 aprilie 2016

FUEGO - Pentru reușita în viață există o singură rețetă sigură – munca.

Pentru reușita în viață există o singură rețetă sigură – munca. Cu mult stoicism, cu puțin noroc, dar cu pasiune și implicare, oamenii pot reuși, indiferent de domeniu, profil. Și cel mai important, dincolo de răsplată, este acea satisfacție morală pe care o ai dacă permanent faci ceea ce îți place. Noi încurajăm lejeritatea, bucuria de a munci din plăcere.
Sigur că e nevoie, la un moment dat, cel puțin pentru cei tineri, de un imbold. Aici intervine proiectul ART BY FUEGO, care susține tinerele talente și rezultatele excepționale ale acestora. Azi vi-o prezentăm pe MARIA IULIA MANOLE, o tânără elevă la LICEUL DE ARTE"DIMITRIE CUCLIN",din Galati in clasa 11-profilul CERAMICA.
Ea pictează cu sufletul. Așa îi place să spună. Crede cu ardoare în talentul ei și se luptă, la multe concursuri, să ajungă să-și transforme pasiunea în profesie.
Iulia pictează pe PFL, desenează personaje istorice cu tot felul de trăsăturio specifice, născând în timp un stil propriu, lucru foarte important în pictură. De asemenea, ea lucrează și în pastel, acuarelă, cărbune și acuarelă. Este un copil cu totul special! Paul Surugiu a sprijinit-o financiat prin ARTĂ PENTRU SUFLET pentru a putea cumpăra materie primă pentru viitoarele lucrări!
„Mulțumesc domnului Paul Surugiu pentru ajutor și cred cu adevărat că pentru noi, cei care avem vise și suntem la început de drum, este o binecuvântare. Personal, pictez ca să-mi găsesc liniștea și voi munci pentru a ajunge pe culmi. Ajutorul și laudele primite mă onorează și mă responsabilizează în același timp. Vă mulțumesc!” ( MARIA IULIA MANOLE )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu