joi, 13 noiembrie 2014

FUEGO - FAMILIA FAVORIT - CORNEL FUGARU - MIRELA FUGARU - MONICA ANGHEL


Vă anunțam încă de ieri că vom continua seria surprizelor FAMILIEI FAVORIT. Asta pentru că ne dorim să vă oferim calitate la cel mai înalt nivel. Și pentru că performanța trebuie arătată, spusă, promovată, răspicat, vom continua să acordăm trofee de excelență ARTĂ PENTRU ETERNITATE.

Până la urmă, ne ghidăm după un singur principiu. Vrem să oferim alternativa decentă în fața valului ce aduce cu sine inversarea sistemului de valori. Prețuim arta adevărată, făcută din suflet, românii frumoși, care nu epatează și care transformă activitatea lor de zi cu zi într-un crez pentru veșnicie.

Duminica aceasta, ducem istoria mai departe. Muzica de aur românească trebuie să fie așezată pe treapta pe care merită cu prisosință. Astfel, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV ne vom aduce aminte împreună de un mare maestru al muzicii cu parfum de eternitate – CORNEL FUGARU.

Cornel Fugaru a făcut din muzică un crez pentru eternitate, alegând nemărginirea. Creațiile sale străbat vremea, artiștii i se înclină, iar arta românească l-a așezat acolo unde îi este locul – în rândul marilor clasici, făuritori ai unui gen ce a dat numai succese.
Probabil că despre el, cel mai elocvent, vorbește creația sa. Fie că a fost solist, compozitor, actor-interpret sau descoperitor de talente, Cornel Fugaru, cu-al său spirit cameleonic, a făurit și-a trăit muzica cu profesionalism. Și muzica-l trăiește în continuare!

MIRELA FUGARU va fi prezentă alături de noi, emoționată, într-un moment de-a dreptul sublim.Discretă și rafinată, autoare înzestrată de versuri, Mirela Voiculescu Fugaru a mers braț la braț muzical împreună cu soțul său, marele Cornel Fugaru. Cu vocea candidă, prezența sa feminină și piesele de neuitat o fac să reprezinte una dintre stelele muzicii ușoare românești.

Alături de ea, MONICA ANGHEL va fi în platoul emisiunii. Cu o carieră de invidiat, o voce puternică și o tehnică demnă de studiu, Monica este simbolul starului. Actriță, moderatoare, interpretă, Monica reprezintă generația de aur a muzicienilor români care au făcut din actul lor artistic o emblemă. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu