miercuri, 12 februarie 2014

FUEGO OFERA INCA O REPREZENTATIE DIN " TESTAMENT " PE 27 FEBRUARIE!


FUEGO OFERA INCA O REPREZENTATIE DIN " TESTAMENT " PE 27 FEBRUARIE !
Iata ca indemnul lui FUEGO, acela ca teatrul ne poate salva, are ecouri puternice in randul pitestenilor. Astfel, spectacolul “ TESTAMENT “, programat pe data de 27 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul“ AL.DAVILA “ din Pitesti este sold-out. Dupa doar doua zile de cand s-au pus biletele in vanzare, acestea s-au epuizat.
Asta face ca, tot pe 27 februarie, FUEGO sa ofere inca o reprezentatie din “ TESTAMENT “ publicului sau fidel, incepand cu ora 17.00. Biletele pentru ora 17.00 s-au pus deja in vanzare si pot fi procurate de la Casa de bilete a teatrului.
Spectacolul “ Testament “ reprezinta omagiul adus de Fuego maestrului sau, Grigore Vieru, intr-o adevarata lectie de patriotism, despre ce inseamna sa fii roman, un melanj intre muzica si poezie, intre interpretare dramatica si elemente cu efect emotional. Va asteptam la teatru !

Un comentariu:

  1. Spectacolul "Testament" merita vazut si revazut, ori de cate ori avem ocazia. Norocosi sunt cei din Pitesti, ca au posibilitatea de a urmari acest spectacol de doua ori pe luna!

    RăspundețiȘtergere