joi, 27 februarie 2014

FUEGO – APARITII DE COLECTIE IN LUNA MARTIE


FUEGO – APARITII DE COLECTIE IN LUNA MARTIE

Martie este luna in care celebram  iubirea, sensibilitatea si mai presus de toate, intampinam cum se cuvine renasterea naturii, anotimpul care ne trezeste la viata, prin melancolii, primavara.
Pentru Fuego, luna martie este una plina. De la proiecte ample in studio, pana la aparitii televizate, turneu ori concert extraordinar la Chisinau, toate sunt dedicate publicului sau. Si cum nu este o prezenta comuna ori frecventa pe posturile de televiziune, aparitiile sale rimeaza intotdeuna cu spectacol, decenta, muzica de calitate si esenta.
Astfel, il puteti urmari duminica, 2 martie, de la ora 16.15 la Antena 1, la emisiunea „ SUPER BINGO METROPOLIS ”, acolo unde va purta noroc tuturor romanilor, indemnandu-i la joc si voie buna, interpretand una dintre cele mai cunoscute piese etno din repertoriul sau – „ CA ROMANUL ” 
Tot la Antena 1, de aceasta data pe 5 martie, incepand cu ora 20.30, Fuego va putea fi urmarit intr-o ipostaza noua pentru el. La invitatia lui Dan Negru, el a acceptat confruntarea cu … 50 de blonde. Impreuna cu bucatarul Horia Varlan, Paul Surugiu se va lupta in cunostinte generale in cadrul emisiunii „ TE PUI CU BLONDELE ”. Daca au castigat sau daca au fost infranti de blonde, puteti afla doar urmarind show-ul ce promite a fi un adevarat spectacol de umor.
Duminica, 9 martie, la Etno TV, de la ora 16.00, improvizatia va face casa buna cu muzica de calitate la emisiunea „ D’ale lui VARU ”, moderata de Varu Sandel. Fuego a intrat in jocul de-a actoria propus de organizatori, iar rezultatul a fost unul demn de spectacolele de improvizatie profesioniste. Alaturi de el vor mai fi si Mioara Velicu, Robert Tarnoveanu si Angela Rusu. Artistul va oferi in dar si cadouri muzicale, cateva dintre cele mai indragite cantece ale sale. Reluarea emisiunii va fi pe 14 martie de la ora 22.00.
Tot pe 14 martie, tot la Etno TV, de la ora 20.15, Paul Surugiu va fi alaturi de mai tinerii sai colegii, incurajandu-i la inceput de drum, in cadrul emisiunii „ SEARA BUNA, DRAGI ROMANI ”. Reluarea emisiunii va fi difuzata pe 15 martie, la ETNO TV, incepand cu ora 22.00.
De asemenea, pe 14 martie, Cristian Brancu il va avea invitat pe Fuego in platoul emisiunii „ AGENTUL VIP ”, de la ora 21.00, acolo unde artistul va fi prezent impreuna cu Sida Spataru, vorbind despre maestrul Dan Spataru, despre ce a insemnat acesta in muzica romaneasca, precum si despre turneul ulterior si proiectele senzationale ale primaverii. Fuego va interpreta in emisiune si doua piese din repertoriul maestrului, reorchestrate in varianta moderna, cantece ce vor putea fi ascultate si in concertele din tara inchinate lui Dan Spataru.
Tot in luna martie, pe 11, Fuego va sustine un concert extraordinar la Chisinau, la Palatul National „ NICOLAE SULAC ” – „ A MAI TRECUT UN AN ” , iar pe 21 martie pleaca la drum prin tara, in 10 orase, cu turneul „ SERENADA PENTRU DAN SPATARU ”, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, ce promite a fi atat un omagiu adus muzicii de ieri, cat si evolutiei noastre.
 “ Aparitiile mele au fost intotdeuna atunci cand am simtit ca prin prezenta intr-o emisiune pot transmite ceva publicului meu. Iata ca aceasta luna ma aduce in fata voastra, altfel de cum v-ati obisnuit poate. Stiu sigur ca veti fi alaturi de mine, privindu-ma in confruntarea cu blondele, acolo unde am trait o experienta unica, impreuna cu bunul meu prieten, realizatorul de success, Dan Negru, amandoi fiind surprinsi de cunostintele neasteptate ale concurentelor.
Stiu sigur ca prin mine, prin muzica mea si prin parfumul slagarelor de altadata, primavara va fi pentru voi, mai inaltatoare. Caci ea dăruieste un alt veșmânt lumii. Ar fi greu ca cineva sau ceva să egaleze numărul de recorduri și trăiri pe care le-am căpătat pe parcursul turneelor desfașurate în acest anotimp, în care mă reîntregesc cu ecourile-i specifice, într-o simfonie a simțirii și a renașterii eterne ! “ ( Paul Surugiu – FUEGO )
Pe 4 aprilie, in cadrul emisiunii “ Idoli la Maruta “, la PRO TV, incepand cu ora 16.00, Fuego va fi celebrat, onorat fiind cu statutul de “ idol al vremii “. Imagini spectaculoase de la lansarea sa si pana astazi, proiectele sale de-alungul timpului, surprize inedite si duete asa cum nu va imaginati vor face ca ora dedicata valorilor Romaniei sa treaca pe nerasuflate. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu