joi, 10 octombrie 2013

FUEGO Recital Festivalul "Dan Spataru"- 04.10.2013 (Sursa: Neptun Tv)

3 comentarii:

  1. “Când pe boltã stele” s-au adunat şi „luna din înalt” a strãlucit, a cântat pentru noi, UN ARTIST, Paul Surugiu (Fuego), într-un festival ce pastreazã vie amintirea unui alt ARTIST, Dan Spãtaru.
    Ambii „adunã în cântec toate florile”, „cu petalele ţesute-n fir de vis”, „adunã în versuri inima şi gând” ” şi sperã ca dacã noi le vom primi”, vom „deschide fereastra zâmbind”, trecând astfel mai uşor peste toate greutãţile.
    Şi chiar dacã Dan Spãtaru „a plecat din joc”, acest joc numit viaţã, Paul Surugiu (Fuego) „a rãmas”, având frumoasa „datorie”, alãturi de nenumãratele melodii din propriul repertoriu, sã încânte publicul şi cu melodii din repertoriul marelui artist. „Nu ştiu” dacã e singurul care îi cântã piesele „dar stiu” cã e singurul care poate transmite la fel de bine, sau poate mai bine, mesajul melodiilor sale pline de sensibilitate.
    „Trec in goanã clipele” şi, „îmi şopteste inima” cã „în serile de farmec pline”, din „primãvara” anului urmãtor, Fuego ne va „cânta searã de searã”, „într-o salã de concert”, o serenadã, „serenada mea”, a ta, a noastrã, a tuturor celor care ştiu sã iubeascã şi sã aprecieze MUZICA şi pe aceşti doi artişti minunaţi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai Fuego , prin cantul sau unic si prin sensibilitatea cu care transmite,putea duce mai departe slagarele marelui artist Dan Spataru,aceasta legenda a muzicii usoare romanesti.A fost cea mai buna alegere de a darui repertoriul acestui mesager al dragostei,oferind astfel si celor tineri posibilitatea de a cunoaste, minunatele slagare precum “Chiatara mea”,”Nu m-am gandit la despartire”,”Drumurile noastre””Serenada mea”,”Tarancuta,tarancuta”, ce au avut si au in continuare un succes incredibil la public. Iar faptul ca a ridicat sala in picioare este deja un lucru obisnuit in spectacolele sale,aplauzele ,dragostea si admiratia publicului fiind cea mai mare recompensa pentru un artist.Felicitari si mult succes in concertele ce vor urma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Paul!!! Voce calda , sensibila si curata! Nici un alt artist roman nu transmite atitea emotii in momentul in care urca pe scena! Prezenta ta in cadrul acestui festival a fost minunata , ca de altfel orice prezenta a ta!!! Sunt convinsa ca Marele Dan Spataru s-a bucurat de acolo de sus dintr-o stea a ascultat si a primit mesajul cintecelor tale!! Paul te iubim si iti uram mult succes in tot ceea ce faci!!:-):-)

    RăspundețiȘtergere