miercuri, 23 octombrie 2013

FUEGO INVITAT IN EMISIUNEA WOWBIZ - 21.10.2013 (Sursa: Kanal D)

3 comentarii:

  1. Fuego, da, artistul nostru iubit ne-a incantat in seara zilei de 21 octombrie 2013. Sa ne traiesti Paul ca ne trebuiesti! Te imbratisez cu drag si iti doresc sanatate ca atunci le vei face pe toate, tot ceea ce tu suflet bun de OM, ARTIST si ROMAN ADEVARAT, ti-ai propus.
    Ana Maria te imbratisez cu drag, tot ceea ce faci tu este deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elegant, modest, diplomat, cu un simt dezvoltat al umorului, Fuego, prin prezenta in aceasta emisiune, a dovedit inca o data ca este un model demn de urmat si ca, in ciuda ironiilor facute ani la rand pe seama lui, ramane acelasi om educat!
    Sa rezisti 20 ani pe piata muzicala nu e usor, de fapt, asta inseamna sa fii ARTIST! Iar Fuego este un ARTIST desavarsit, care poate interpreta cu usurinta orice melodie, dar, in acelasi timp, poate intra in pielea oricarui personaj! Este, fara doar si poate, un mesager al iubirii, ce aduna mereu in jurul sau suflete sensibile!
    PS: Va multumesc, fac tot ceea ce fac cu tot dragul, pentru ca este un ARTIST care merita tot respectul si toata admiratia noastra NECONDITIONAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am urmarit cu mare drag emisiunea,a fost o placere sa-l revedem pe Fuego,acest artist si om extraordinar,modest,sincer si romantic ,care stie sa raspunda oricaror provocari dand dovada de tact,bun simt si rafinament.Este o incantare sa-l asculti povestind cu atata emoție despre începuturile sale muzicale și despre drumul său spre succes.Prin munca,sacrificii si daruire , a ajuns la sufletele oamenilor,reusind sa le faca viata mai frumoasa,dovedind in cei 20 de ani de cariera ca “muzica e viata lui”. Felicitari drag artist pentru toate realizarile de pana acum si mult succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere