joi, 10 octombrie 2013

FUEGO - DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN



FUEGO
prezinta

TURNEUL EXTRAORDINAR DE COLINDE 2013 „DIN LUMINA UNUI CRACIUN"



Comunicat de presa

Asociatia Culturala „Alternative Culturale”, impreuna cu Agentia de Impresariat Artistic „Ioan Munteanu” prezinta turneul extraordinar de colinde „ Din lumina unui Craciun” sustinut de FUEGO.  Artistul porneste in traditionalul sau turneu national de iarna, care va poposi anul acesta in 17 orase. .
Spectacolele vor fi montate intr-o maniera speciala, diferita de cele anterioare, iar Fuego va impartasi spiritul sarbatorilor tuturor celor care cred ca muzica e cea care inalta, daruindu-le astfel valori si simboluri marete, prin mesajele sale, prin muzica sa, prin intermediul colindelor care l-au transformat, de cativa ani, intr-un brand al perioadei de iarna.
Turneul „ Din lumina unui Craciun ” va conferi o noua infatisare minunilor tainice din prag de Craciun, construind o poveste in care principii de capatai vor fi emotia si sensibilitatea.
Concertele vor avea o noua infatisare, beneficiind de efecte speciale, de montaje spectaculoase, artistul pregatindu-le celor ce vor fi prezenti surprize muzicale inedite, dintre acestea facand parte celebrele sale colinde cat si cantece de iarna de pe noul sau material discografic, ce va fi lansat in exclusivitate in acest turneu.
Albumul „Din lumina unui Craciun”, sustinut de Monsson Group, produs de Casa de discuri „EUROMUSIC”, vorbeste despre farmecul si mirajul unor clipe de liniste, in care gasim resurse, prin muzica, pentru a descoperi insemnatatea uimirilor din prag de sarbatoare, pentru a renaste in noi sentimente pe care le credeam uitate.
Materialul discografic, care va beneficia de o grafica originala, este o veritabila radiografie sonora a iernii, a Nasterii Mantuitorului si a Craciunului fermecat ce realizeaza, in fiece an, o legatura intre oameni si esentele artei. Iar aceasta legatura va fi surprinsa pe acest CD-eveniment, prin acordurile melodioase ale unor piese de suflet, ce aduna existentele intr-o singura si simpla colinda.
Iata ce afirma Fuego cu privire la perioada sarbatorilor, turneul „ Din lumina unui Craciun „ si noul sau material discografic :
„Taina colindelor si a cantecelor de Craciun se afla in cuvantul caruia muzica ii daruieste insemnatatea cuvenita. Albumul ce poarta si denumirea turneului vine ca o incununare a unui timp sfant, a unor sentimente pe care mi-am propus sa le insufletesc cu muzica-mi umila.
Crăciunul e mai mult decât o sărbătoare, e puntea stabilită între sacru și profan, e vremea sfântă în care Mântuitorul se naște și care adună într-o singură simțire, dorul și viața, bucuria și liniștea ! Colinda lumii o păstrează în lumină și fiecare moment e prilej de reînnoire sufletească, de împăcare cu sine și cu cei din jur. Tocmai de aceea, prin turneul “ Din lumina unui Craciun “, imi doresc sa va ofer o perioada in care, impreuna cu muzica mea, sa pastrati lumina, linistea, impacandu-va cu sufletul vostru ! “

În continuare, vă prezentăm datele si locatiile în care artistul va poposi, urmând ca orice modificare ulterioară cu privire la dată sau oră să fie anunțată din timp :

- 7 decembrie, ora 19:00 – Targoviste ( Casa de Cultura a Sindicatelor )
- 8 decembrie, ora 19:00 - Constanta (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-9 decembrie, ora 19:00 – Galati (Teatrul Muzical „Nae Leonard”);
-10 decembrie, ora 19:00 – Iasi (Teatrul National „Vasile Alecsandri”);
-11 decembrie, ora 19:00 – Barlad ( Casa de Cultura a Sindicatelor )
-12 decembrie, ora 19:00 – Adjud (Casa de Cultură “Tudor Vornicu”);
-13 decembrie, ora 19:00 – Focsani (Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”);
-14 decembrie, ora 19:00 – Bacau (Teatrul Municipal " Bacovia ");
-15 decembrie, ora 19:00 - Piatra Neamt (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-16 decembrie, ora 18:00 – Sibiu ( Filarmonica de Stat – Sala Thalia)
-17 decembrie, ora 19.00 – Arad ( Teatrul Clasic „ Ioan Slavici”);
-18 decembrie, ora 19:00 – Timisoara (Opera Nationala Romana Timisoara);
-19 decembrie, ora 19:00 – Oradea ( Casa de Cultura a Sindicatelor)
-20 decembrie, ora 19:00 – Cluj ( Casa de Cultura a Studentilor)
-21 decembrie, ora 19:00 – Brasov (Casa de Cultură, Sala Reduta);
-22 decembrie, ora 19:00 – Ploiesti (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-23 decembrie, ora 19:00 – BUCURESTI ( Palatul National al Copiilor Bucuresti)
Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. 
Turneul este realizat cu sprijinul societatilor : S.C. “ PROXIMA MODA “ S.R.L – PANCIU ( MANAGER GENERAL : ELENA STOICA ), “ HIDROCONSTRUCȚIA ” S.A. BACĂU si “ MONSSON GROUP “.
Partenerii evenimentului sunt : “ Familia Favorit “, “ Cotnari “, “ Lulyon by Proxima Moda “. “ Libertatea “, “ Actualitatea muzicala “, “ Editura ANAMAROL ”, “ Asociatia culturala REGAL D’ART ”, “ Confluente literare “, “ EUROMUSIC “.
Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteti accesa urmatoarele site-uri: www.fuegofuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot. com, www.fanclubfuegoromania.com.

2 comentarii:

  1. “Pe noapte în ger nebun”, când “e vremea colindelor” şi “bradul l-am împodobit”, iar „afarã ninge liniştit”, trãim “un vis din basme desprins”, alãturi de Fuego, „copil iubit”, ce aduce, an de an, în „dar de Crãciun”, „colinde colinde” în casele românilor, oferindu-le, prin glasul sãu duios şi versurile recitate atât de frumos, un „Crãciun vesel” şi purtându-le paşii, în cele douã ore de spectacol, într-un „Vals de Crãciun”, ce „în suflet îl aşteaptã mereu” ...

    RăspundețiȘtergere
  2. "O, ce veste minunata" asteptam cu nerabdare "din an in an"acea "noapte de vis" ,pe acorduri calde de colinde sfinte interpretate cum nu se poate mai frumos de acest "copil balai cu glas curat".Va fi fara indoiala cel mai frumos "dar de Craciun",primit "din ceruri sfinte","din raiul cel luminos"....

    RăspundețiȘtergere