luni, 2 mai 2016

PAUL SURUGIU - FUEGO: "Cu iubirea mea" ("Familia Favorit", 1 mai 2016)



SUNTETI MINUNATI CARMEN RADULESCU SI PAUL SURUGIU - FUEGO! VA IUBIM!


...................................................................................................................................
Ati terminat pregătirile? Nu mai avem mult si ne destindem complet, alături de oamenii dragi. Chiar, ati facut vreodată lista celor pe care-i iubiți si apreciați, respectați si ajutați? 
Stiu ca prieteniile sincere nu mai sunt de multă vreme virtuți, dar eu merg pe premisa ca umbra ta e un prieten sincer, e mintea si rațiunea si dincolo de toate, este omul care nu cere nimic! Sigur ca se găsesc greu, dar nu-i imposibil. Pentru asta e nevoie si din partea ta de-un strop de altruism, de dragoste, de mai putin egocentrism si de mult sacrificiu. In fond, cele mai durabile legături de pe lumea asta au fost si vor rămâne prieteniile!
Câțiva prieteni artisti am alături de mine maine seara, la Favorit TV, unde va dau întâlnire de la ora 20.00, intr-un show de 3 ore, cu muzica mea si a artiștilor preferați! Printre ei se număra NICO, MARCEL PAVEL, MARINA FLOREA, CARMEN RADULESCU, ADI CRISTESCU, DIANA MATEI, IONUT GALANI, MARIA CARNECI, MARIA LOGA si multi alții! Așadar, nu ratați!
Paul Surugiu - Fuego, 30 aprilie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu