duminică, 27 martie 2016

PAUL SURUGIU - CALATORULUI II STA BINE CU DRUMUL...

Călătorului îi stă bine cu drumul! Pentru c-am plecat de dimineață în aventuri speciale, mi-am zis c-ar fi bine să-mi iau în călătorii și salutul și încurajările voastre matinale. 
Nu știu cum se face, dar dacă trag o linie rapidă îmi dau seamă că aș strânge câteva luni bune petrecute pe drumuri. 
Nu-s mare pasionat al condusului, dar uneori mă ajută să-mi pun gândurile în ordine! 
N-are rost sa ma plâng, pentru că fiecare călătorie îmi aduce la final întâlnirea cu voi! Și viața e un drum, cu tot felul de curbe periculoase și trepte, cu restricții și gropi.
Viteza nu i-o depășim, ne păstrăm doar cu câțiva kilometri peste limită, în schimb e musai să-l parcurgem demn, pe șoseaua principală.
V-aș mai scrie, dar fug rapid la repetiții pentru turneul S-A APRINS O STEA! Peste câteva zile pornim și avem destulă treabă- - surprize mari vă așteaptă de pe 30 martie, în fiecare zi până pe 15 aprilie, în Buzău, Mangalia, Constanța, Tulcea, București, Ploiești, Brașov, Adjud, Bârlad, Bacău, Iași, Suceava, Târgu Neamț, Galați, Focșani, Slobozia. Zi frumoasă vă doresc!




Știați că lucrurile admirabile, micile plăceri, marile cuceriri se fac cu prietenii adevărați la braț? Cei care nu vin să-ți ceară sau să te întrebe de ceva anume, fiind pur și simplu lângă tine în momentele dificile. Așa se face că și Paul Surugiu, cel care este alături de o mulțime de artiști și tineri prin demersul ART BY FUEGO, are alături de el oameni dragi care-i susțin proiectele.
Partenerul principal al turneului „S-A APRINS O STEA” este societatea SC TRICOTTON JUNIOR PANCIU, condusa cu profesionalism de doamna ELENA STOICA, un om cu suflet cât pentru o mie.Grație lor, povestea concertului poate ajunge mai ușor la voi., iar ținutele lui Fuego și ale orchestrei sale strălucesc. Inițiativa "ARTA PENTRU SUFLET-ART BY FUEGO" a prins roade si prin ajutorul si dragostea pentru pictura a doamnei Elena Stoica, putând in continuare ajuta artistii mari ai tării aflați la nevoie!Ii mulțumim pentru sprijin, pentru alegeri si pentru faptul ca definește succesul cu altruism, arătând ca oamenii adevărați sunt aceia cărora le pasa, in ascensiunea lor, si de semeni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu