miercuri, 28 ianuarie 2015

LA MULTI ANI FLORIN PIERSIC ŞI RODICA ELENA LUPU!

 
Noi, FAMILIA FAVORIT, facem un obicei! Oamenii mari ai acestei țări, cei ce-au zidit numele întreg, ce-i ce cântă și-au cântat, ce ce ridică aripi, cei ce-au jucat și au iubit, vor fi amintiți de noi, vor fi aplaudați și premiați! E o datorie, o lege nescrisă la care ne supunem!
Azi, FLORIN PIERSIC își celebrează ziua de naștere. Fuego a complotat cu noi și cu partenerii fideli ai emisiunii, echipa VATRA NEAMULUI și a imortalizat o parte din salonul ce-i poartă numele de la restaurantul cu pricina, care de altfel omagiază marii scriitori și oameni de cultură ai acestei țări prin conceptul inedit de prezentare.
„ Florin Piersic este farmecul teatrului românesc! Este comedia și drama, este cea mai bună replică pe care oratoria teatrului românesc a putut-o formula! La mulți ani, maestre! ” ( FUEGO )
Noi îi urăm ani mulți și multe apariții. Simbolic, îi oferim un trofeu ARTĂ PENTRU ETERNITATE. Și tot astăzi, atât noi, cât și FUEGO urează ani mulți, inspirație și multă sănatate poetei RODICA ELENA LUPU, prietena emisiunii.
https://www.youtube.com/watch?v=Tco-003weTQ




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu