miercuri, 16 aprilie 2014

PETRECE SĂRBĂTORI DE NEUITAT ÎMPREUNĂ CU FUEGO!


Iată apariţiile televizate
 ale artistului din perioada pascală! 

Sarbatorile aduc, pe lângă toate minunile spirituale, la pachet, si o stare de voie buna, bucurie, la care se adaugă un strop de relaxare si multă muzica buna .
La aceasta stare si-a propus si Fuego sa contribuie, daruindu-le admiratorilor săi o serie de aparitii de colectie, surprize, cântece in premiera,
 spectacole si emisiuni speciale. 


Astfel, vineri, 18 aprilie, ora 16.45, la Kanal D, Fuego va fi in platoul emisiunii "Teo Show", acolo unde va vorbi, cu patos, despre divinitate, speranță, părinți, interpretand un cantec ce ii este aproape de suflet "Inimă de mană, inimă de tată".


Tot vineri, de la ora 21.30, Cristi Brancu a pregătit o ediție cu totul si cu totul specială, care il va avea in prim plan pe Fuego. Acesta va povesti despre lansarea albumului eveniment din luna mai cu maestrul Kerestely, despre sărbători si copilărie, si va canta mai multe piese de pe CD- ul " STEAUA MEA ". Alături de el, in studio, se va afla si buna sa prietena, Stela Enache. 
In Sâmbăta Mare, Fuego va da întâlnire, începând cu ora 20.00, in platoul " Familiei Favorit ", la Favorit TV. Alături de Valentina Herta si echipa emisiunii, artistul va oferă o ediție in care vom redescoperi esenta spiritualitatii, vom afla cum sa fim mai cuviinciosi si mai intelepti de la invitatii speciali
 Marius Ciprian Pop si Cristian Pomohaci.

Împreuna cu aceștia, Nineta Popa si Daniela Vlădescu vor transforma seara de sâmbăta intr-una cu totul si cu totul specială. Tot atunci, in cadrul rubricii " AU FOST SI VOR MAI FI ", marii carturari crestini vor primi un omagiu caci spiritualitatea si credinta de pe teritoriul românesc s-a împlinit prin cuvântul lor. 

Marii carturari, duhovnici, precum Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Dumitru Staniloaie, Arsenie Papacioc, nu au facut altceva decât sa perpetueze cuvântul divinitatii intr-o forma accesibila, intrând, prin har si viata morala in sufletul oamenilor.
Si chiar daca divinitatea e caracterizata de abstract, cuvântul cuprins in opera lor inestimabila valoareaza cat o întreaga comoara. 
Intelepciunea lor se rasfrange in cultura romanilor drept un exemplu ce trebuie citit si luat aminte, pentru a avea o viziune ampla asupra fenomenului de credință . Fuego va oferi in dar, înainte de a exclama cu toții " HRISTOS A INVIAT ", un " Covor de Lacrimi " si " O lumanare cuminte ". 
După ce vom lua lumina sfanta, in exclusivitate, pe TVR 3  la ora 1.15, puteți urmări spectacolul " SERENADA PENTRU DAN SPATARU " , filmat la Iași, la finalul lunii martie, parte a turneului național cu același titlu in care Fuego il canta pe Dan Spataru, aducandu-i omagiul de cinste.
IN ZIUA DE PASTE
Spectacolul va continua duminica. Astfel, de la ora 14.00, timp de doua ore, la Favorit TV, aveți parte de o petrecere cu muzica de calitate si invitați de marca, intr-o emisiune dedicata Pastelui, prezentata de Paul Surugiu. 
Favorit TV - emisiune speciala in ziua de Paste, de la ora 14.00, 
cu drag si pretuire pentru voi toti! De la stanga la dreapta: Mioara Velicu, Cornel Borza, Irina Loghin, Fuego, Anastasia Lazariuc, Vitalie Dani, 
Otavian Ursulescu, Rodica Elena Lupu, Valentina Herta.

Marcel Pavel, Anastasia Lazariuc, Vitalie Dani, 

Irina Loghin, Mioara Velicu, Nineta Popa si Fuego vor canta si vor face ca dupa-amiaza Pastelui sa fie insorita si plină de veselie. 


IN A DOUA ZI DE PASTE
Lumina muzicii va intra in casele romanilor la emisiunea " RAI DA BUNI" prezentată de Mihai Morar, acolo unde Fuego va dezvalui cum va pregăti in viitor si o piesa specială de Paște, va canta si va ciocni alături de bunii săi colegi, Mirabela Dauer si Marcel Pavel. 
Tot de la ora 19.00, pe Etno TV, de aceasta data, il puteți urmări Fuego intr-un regal al muzicii live alături de nume importante ale muzicii populare. 
Lumina va veni in cantec si la ANTENA 1, acolo unde Fuego va face parte din distributia de excepție propusă de Vasile Muraru in show-ul sau. Artistul ne va spune, pe ritmuri de Jolt Kerestely, " De cate ori iubeste " si ne va chema la dans in cadentele piesei " Vino ". 
Tot luni seara, 21 aprilie, pe TVR Iași , de la ora 20.00, puteți urmări " SERENADA PENTRU DAN SPATARU ".
 Atat aceasta difuzare, cat si cea din noaptea de Inviere, pot fi urmarite si pe site-ul http://www.tvrplus.ro 
TVR3 mai transmite in 26 aprilie la ora 18.00 si in  2 mai la ora 16.00, spectacolul "SERENADA PENTRU DAN SPATARU " , filmat la Iași, la finalul lunii martie, parte a turneului național cu același titlu in care Fuego il canta pe Dan Spataru, aducandu-i omagiul de cinste.


Să aveți un Paște luminat de muzică! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu