sâmbătă, 12 aprilie 2014

FUEGO - "FAMILIA FAVORIT" - EMISIUNE DEDICATĂ SĂRBĂTORII DE FLORII - FAVORIT TV


                                                  FUEGO - SILVIA CHIFIRIUC
FUEGO - AMADEUS

 "Familia Favorit" - editie speciala dedicata Sarbatorii de Florii, 
sambata seara, incepand cu ora 20.00, la FAVORIT TV!

"De fiecare data cand incepem sa filmam o emisiune, am bucuria si certitudinea ca cei ce pasesc pragul se vor simti ca intr-o mare familie, ce s-a facut remarcata in timp prin decenta si profesionalism, reusind, sambata de sambata, sa aducem spectatorii in fata micului ecran. 
De saptamana aceasta ne schimbam si ora de difuzare, incepand de la ora 20.00, o emisiune in care ii sarbatorim pe toti cei care poarta nume de floare! "marturiseste Fuego.
Astfel, sambata seara, 12 aprilie 2014, de la ora 20.00, noua ora de difuzare a emisiunii, timp de doua ore va puteti inveseli si delecta cu o editie de colectie in care surprizele si premierele vor merge in acelasi ritm cu muzica buna si discutiile captivante.
Ce-i drept, de 6 ani incercam sa venim in fata dumneavoastra cu spectacol, cu show, dar cu un alt tip de show, unul ce pune accentul pe bun simt si valoare, informatii utile despre cei mai iubiti artisti, muzica variata si calitate. Si nu o spunem noi, ci dumneavoastra, dovedindu-ne asta prin audiente si fidelitate.
Sambata, 12 aprilie, in platoul emisiunii ce a capatat o noua infatisare, vor poposi, pentru a ne incanta si pentru a ne dezvalui o parte a experientelor marcante din viata lor, urmatorii invitati: Silvia Chifiriuc, cu un nou look, un nou stil si un album recent, de pe care ne va oferi doua piese in prima auditie, Amadeus, intr-o formula cuceritoare, venite de asemenea cu prime auditii si povesti speciale, Alexandru Reva si Sergiu Urs, un duo complet, cu doua voci puternice.
Alaturi de acestia, muzica populara va fi reprezentata de trei soliste de marca, ce vor aduce mai aproape autenticitatea si filonul romanesc, dintre cele doua maluri ale Prutului: Elisabeta Turcu, Maria Stoianov si Viorica Podgoreanu.
In cadrul rubricii "CEI DE MAINE", stafeta va fi in mainile Adelinei Cretu Neacsu, cea care va duce mai departe, cu brio , prin vocea unica, muzica romaneasca.
"AU FOST SI VOR MAI FI" este momentul in care ii rememoram pe cei ce au formulat Romania, iar sambata Maria Tanase va fi celebrata in imagini si amintiri.
Ansamblul popular "Giurca" va prezenta "ROMANIA DIN INIMA TA", iar Fuego, intr-o forma de zile mari, va vorbi despre lansarea albumului "Steaua mea", impreuna cu Jolt Kerestely, cantand si o premiera "RUGA SERII", despre noul turneu national " âTESTAMENT â" si despre adolescenta sa.
Va dorim vizionare placuta si ramaneti alaturi de noi pentru editii incendiare de sarbatori!

2 comentarii:

  1. Astept cu nerabdare acesta emisiune!!!O emisiune de colectie,in care muzica de calitate,voia buna si multe,multe flori sunt la ele acasa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Daniela, Paul ne face de fiecare data surprize placute, este omul potrivit la locul potrivit!

      Ștergere