miercuri, 8 ianuarie 2014

FUEGO - UN AN PLIN DE SURPRIZE!


Un an plin de surprize pentru FUEGO!
Finele unui an, inceputul celuilat reprezinta pentru toti un motiv suficient de valabil pentru a da verdicte, pentru a descoperi slabiciunile, pentru a ne face planuri si mai ales, pentru a vedea ce am facut in etapa ce tocmai se incheie.
A venit vremea bilantului si pentru artisti. Unii dintre ei au avut un an infloritor, asteptandu-i in continuare, proiecte ambitioase si o activitate plina. Este si cazul lui Fuego. Artistul a demonstrat in anul ce a trecut, nu doar ca este unul dintre cei mai iubiti din tara, reusind sa realizeze doua turnee nationale, fiecare spectacol din acestea jucandu-se cu casa inchisa, dar si ca cei 20 de ani de cariera sarbatoriti in august, nu au fost in zadar.
Paul Surugiu a avut un an incarcat, cu proiecte inedite si aparitii eveniment, care de care mai dezbatute si apreciate. Admiratorii i-a fost aproape la fiecare, la lansarea albumului „O lacrima de cantec”, in luna martie, un dublu CD, cu 32 de cantece, o colectie de piese de dragoste, un manifest al iubirii, precum si la turneul cu aceeasi denumire, care a poposit in 11 orase si care a inregistrat un succes de casa demn de invidiat.
Tot in anul trecut ati putut asculta, in premiera, si noutatile muzicale, piese ce au devenit in scurt timp indragite de public precum „Iubire”, „Stea” , „Vino”, „ Scrisoare necitita ” sau „Sa fim romani”.
Dar nu putem trece cu vederea ultima perioada a anului. Turneul eveniment al lunii decembrie, cel care a aratat, desi nu era nevoie, cat de iubit si apreciat este Fuego de romani, de romanii de pretutindeni chiar, „ Din lumina unui Craciun ” a reprezentat un pas inainte pentru artist, acesta jucandu-se cu spectatori dornici sa intre in sala, ramasi pe afara, cu public in picioare, cu ropote de aplauze si numeroase surprize pentru artist, de la borcane de dulceata la sali ce au cantat la propriu piesele sale. Tot in decembrie a lansat si cel de al noualea material discografic de colinde si cantece de iarna – „Din lumina unui Craciun”.
Am aflat de la Fuego si ce surprize ne pregateste pentru anul urmator. Superstitios din fire, nu a dat foarte multe detalii. Cert este ca il puteti urmari in continuare in postura de actor al Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti, acolo unde realizeaza, de la inceputul stagiunii, o adevarata lectie de patriotism, un one-man show dedicat celui ce i-a fost mentor, Grigore Vieru. Nu mica va fi surprinderea cand il veti vedea interpretand, la propriu, cu dramatism, momente unice, despre mama, parinti, limba, neam, iubire in spectacolul „Testament”.
De asemenea, artistul pregateste noi materiale muzicale, dorind sa-si impresioneze publicul cu un album de muzica pop, realizat in colaborare cu maestrul Jolt Kerestely, precum si un album cu muzica populara impreuna cu doamna muzicii populare, Irina Loghin.
In luna martie, Fuego va porni din nou la drum. De aceasta data, aduce un omagiu, intr-un spectacol de doua ore, ce promite a fi o premiera pentru scena romaneasca, cu holograma, invitati speciali si imagini in premiera, lui Dan Spataru, in turneul ce va purta denumirea „Serenada mea”.
Tot in anul ce vine, artistul va fi alaturi de cei ce-i sunt simbol in existenta, fanii sai, dedicandu-le un nou eveniment memorabil, ca cel din 2013 – „Un cantec, un destin”, precum si surprize si aparitii neasteptate, alaturi de mari nume ale scenei romanesti, duete spectaculoase si spectacole diferite. Ramaneti asadar, si in 2014, alaturi de artistul inimilor – FUEGO!
Rodica Elena Lupu/ Asociatia Culturala REGAL D'ART

2 comentarii:

  1. Minunat, felicitari FUEGO, artistul sufletelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, esti artistul nostru drag, artistul romanilor! Ca in toate melodiile cu care ne incanti, deosebite versuri, tot ceea ce ne daruiesti este deosebit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere