miercuri, 18 iunie 2014

FUEGO - MEMBRU AL ACADEMIEI ROMÂNO-AMERICANE


Sâmbătă de sâmbata, show-ul “FAMILIA FAVORIT“ tinde să aducă un strop de buna dispoziţie in casele românilor impletind melodiile cu discuţiile relaxate ale invitaţilor de marcă, promovând valorile acestei ţări, tradiţiile populare, dintr-o Românie frumoasă, în care oamenii fac performanţă, au ceva concret de spus şi demonstrat.
“FAMILIA FAVORIT“, spectacolul oamenilor de suflet, prezintă, în două ore moderate de indragitul artist Fuego, valori, dar si motive pentru a ne mândri că suntem şi ne numim români, ca avem o limbă atât de frumoasă şi o cultură ce merita reamintita, de la cei ce nu mai sunt, la cei ce au fost pe nedrept uitati, până la cei în voga sau la cei ce vor prelua ştafeta.

Săptămâna aceasta, platoul va fi invadat de muzica specială şi personalitati marcante ale zonei artistice. Astfel, Mihai Constantinescu va veni pentru prima data si va povesti impreuna cu Fuego despre inceputurile sale, despre colaborarile remarcabile, interpretand piese realizate in exclusivitate pentru emisiunea de sambata seara, de la ora 20.00, la FAVORIT TV .

Alături de Mihai, Viorela Filip va interpreta doua dintre cele mai sensibile piese alesale, vorbind despre profesia de dascal, despre studiile muzicale cat si despre conditia artistului roman.

Totodata, în emisiunea de sâmbăta Fuego va fi surprins. In calitatea sa de moderator, nu a mai fost atat de onorat si emotionat, nestiind de ceea ce se intampla la el in emisiune. Artistul va fi denumit membru al ACADEMIEI ROMANO-AMERICANE, academie de arte si stiinta, fiind in prealabil nominalizat de catre trei membri ai aademiei.

Presedintele Ruxandra Vidu, a marturisit ca Fuego este unul dintre cei mai importanti ambasadori ai Romaniei in lume pe planartistic. De ce? Pentru ca toti romanii il păstrează in suflet cand sunt departe, ii asculta cantecele si versurile, iar el lupta pentru mentinerea spiritului patriotic.

Stefania Rares si Aneta Stan se vor ocupa cu jocul si voia buna in prima faza, cantand piese populare ce nu au cum sa te faca sa stai pe scaun, schimband ulterior, in premiera, registrul. Cele doua artiste, monumente ale folclorului popular, vor interpreta vechile romante romanesti, in alte tinute si cu alta stare.

De la ChisinauMaria Stoianov si eleva sa, Doinita Sarbu vor implini peisajul, ce capata consistenta si prin piesele interpretate de Fuego in emisiune, slagare cunoscute ale carierei sale, ce a ajuns in prezent la 21 de ani de cantec pe scena romaneasca.

Rubrica săptămânală în care rememoram numele importante ale culturii romanesti, cei ce au formulat o particica din Romania mare si complexa de astazi si carora le datoram pretuirea suprema – “ AU FOST SI VOR MAI FI “, il va avea astazi in prim plan pe marele om de televiziune, formator, fauritor de staruri, profesionist si om special, Titus Munteanu.

Împreună cu Mihai Constantinescu, ce a fost lansat de Titus Munteanu, Fuego îi va aduce un omagiu de cinste maestrului  ce a trecut in nefiinta, prea devreme, anul trecut, in decembrie.  Titus Munteanu – intre ieri si azi, un fenomen al televiziunii romanesti, realizator de exceptie in Televiziunea Romana, cu o existenta intreaga inchinata formularii unui ideal – divertismentul. 

Zeci de ani de interactivitate a zamislit, de productie, de formulare a varietatilor, prin numeroase show-uri de exceptie : „Realitati ilustrate”, „Un trio formidabil”, „Asta seara ne distram în familie” , „Scoala vedetelor”, „Careul cu cinci asi”, „O data-n viata”, „ Televiziunea copiilor ”, „ 8 intr-o barca”, „Duelul vedetelor”.

Pentru Titus Munteanu, televiziunea a insemnat totul. El a slujit-o si aceasta i-a acordat nemurirea in timp. Si tot timpul, precum si profesionalismul sau aparte, au facut sa fie unul dintre pionii ce au contribuit la evolutia televiziunii actuale romanesti, lansand nume importante ale scenei romanesti, de la Corina Chiriac, la Angela Similea, Loredana Groza, Calin Goia, Dana Mladin , Malina Olinescu.

Urmăriţi-l aşadar pe FUEGO, intr-o editie de exceptie a emisiunii „FAMILIA FAVORIT”, sambata, de la ora 20.00, numai pe FAVORIT TV!

Dar înainte de aceasta, artistul mai poate fi urmărit joi dimineata, 19 iunie, într-un matinal spumos si spectaculos, ca invitat principal, la ETNO TV, incepand cu ora 09.00 pana la ora 12.00, unde va povesti despre cariera si proiectele sale si unde va canta cele mai frumoase si iubite cantece din repertoriului sau!

Asociartia Culturala Regal d'Art

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu